Steelrising - egy kis csúszás, egy kis gameplay

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Csúszás
Link másolása
Minden derék történész jól tudja, hogy a francia forradalmat valójában robotok vívták a 18. században. Ismét megmutatta magát a Spiders legújabb játéka, némi üröm az örömben viszont, hogy néhány hónapot késik a Steelrising premierje.

A The Technomancer és a Greedfall fejlesztőcsapata lassan két évvel ezelőtt mutatta be a legújabb játékát. A Steelrising a francia forradalom eseményeit spékeli meg egy jókora csavarral, ebben a világban ugyanis XVI. Lajos önjáró gépei tartották terrorban Párizs felkelőit. A játék főszereplője, Aegis egy hasonló robot, ő azonban azért lép a vérben úszó utcák kockaköveire, hogy megtalálja az elveszett gazdáját.

Ahogy azt a Game Informer friss gameplay-felvételei is bemutatják, a Steelrising sokat merít a FromSoftware játékaiból. Ennek megfelelően komoly hangsúly kerül a kihívást jelentő harcokra, a felfedezésre, a főszereplőnk folyamatos fejlesztésére és persze nem utolsó sorban a bossharcokra. Mindezt a korábbi menetrend szerint már idén júniusban átélhettük volna, a Spiders csapata azonban úgy döntött, hogy néhány hónapig még a szerelőműhelyben hagyják Aegist. Ennek megfelelően csak szeptember 8-án lát majd napvilágot a PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készülő játék.

4.
4.
Shao Kahn
#3: Csak annyi hogy én nem vagyok profi soulslike játékokban, ezért kerülöm őket. Viszont szeretem a NEM soulslike akció rpg-ket, és nem szívesen mondanék le erről a jónak tűnő játékról, csak mert végül Soulslike-nak bizonyul.
3.
3.
Drazhar
#1: ez most valami irónia akart lenni? :D
1.
1.
Shao Kahn
Nekem tetszik, be is szerzem majd HA NEM SOULSLIKE!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...