Jason Momoa lehet a Minecraft-film sztárja

  • Írta: szlav
  • 2022. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Már az is említésre méltó hír, hogy továbbra is tervben van a Minecraft régóta várt mozis adaptációja, ennél is érdekesebb azonban, hogy Jason Momoa lehet a film sztárja.

Egy magányos túlélő egy ismeretlen világban. Egy szótlan hős, aki ököllel csapja ketté az erdő fatörzseit! Ki más lehetne alkalmasabb egy ilyen szerepre, mint Jason Momoa? Úgy tűnik, Khal Drogo, Aquaman és Duncan Idaho után mindenki kedvenc kékpólós kockaemberét, Steve-et alakíthatja a hawaii színész. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Momoa éppen a szerep utolsó részleteiről tárgyal a Warnerrel, így már csak egy tollvonás kell ahhoz, hogy vele készülhessen el az élőszereplős adaptáció.

Habár eddig jóformán semmit nem láttunk belőle és a gyakorlati forgatás sem kezdődött el, a Minecraft-film már több mint nyolc éve készül, látszólag a preprodukciós fázisban ragadva. Sokáig úgy tűnt, hogy 2019-ben végre vászonra kerülhet az adaptáció, a film azonban sorra veszítette el a rendezőit. A The Hollywood Reporter forrásai szerint nemrég a legutóbbi rendező, Peter Sollett is otthagyta a projektet, így most Jared Hess, a Napoleon Dynamite és a Nacho Libre direktora veszi át a feladatot. A film munkálataiba egyébként a Dűne producerei, Mary Parent és Roy Lee is besegítenek, a forgatókönyv pedig Allison Schroeder és Peter Sollett munkája.

2.
2.
Gykrizsi
Két dolgot tudok elképzelni. Ez egy basic és unalmas túlélős film lesz, vagy valami szürreális baromság. Nehéz elképzelnem, milyen irányból akarnak nekiállni.
1.
1.
Darksiders84
Nálunk meg a Rossmannt erősíti a magyar hasonmás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...