Kikerült a pályakészítő a Gears 5-ből

  • Írta: gorien
  • 2022. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
A The Coalition még tavaly befejezte a Gears 5 tartalmi támogatását, most azonban egy funkciót is kivettek a játékból: a pályakészítőt. Az ehhez tartozó achievementeket mindenkinek elérhetővé teszik.

Tavaly augusztusban jelent meg a Gears 5 legutolsó tartalmi frissítése, az Operation 8, a The Coalition pedig elkezdte átcsoportosítani az erejét az új projektjére, ami az Unreal Engine 5-ön alapul majd. Tegnap, annak érdekében, hogy még kevésbé kelljen megosztani a csapat figyelmét, eltávolították az Escape Mode pályakészítőjét a Gears 5-ből.

Mint Twitteren írják, az eszköz elvesztése nem jelenti azt, hogy az addig azzal nem próbálkozó játékosok ne szerezhetnék meg a hozzá tartozó achievementeket: ezeket automatikusan mindenki meg fogja kapni a játék következő elindításakor. Azok pedig, akik már teljesítették őket, egy egyedi zászlóval és tízezer játékbéli valutával lesznek gazdagabbak.

2.
2.
dcba
#1: Ez a bajom a mostani jatekokkal, tulsagosan minden online es digitalis es barmit kedvukre kivehetnek a fejlesztok ha ugy van kedvuk. Nem kell indoklas semmi, ugy dontottek, hogy nekunk ez a jo es kiveszik es ha nem tetszik nem jatszol. Pontosan ez a baj a digitalis jatekokkal meg DLCk-kel, semmi control nincs felettuk a felhasznalok altal, a keszito azt csinal vele amit akar. :(
1.
1.
markoci555
De mi az indok? Ez egy olyan dolog volt amit állandóan figyelni kellett volna külön csapatnak? Tele volt bugokkal és még mindig javították, akkor egyáltalán minek volt a játékban? Valami okot írhatnának/írhatnátok mert ez így értéktelen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...