Kiszivárgott képek szerint Xbox One-ra is elkészül a Forza Motorsport 8

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 2.
  • Pletyka
Link másolása
Habár nagy a csend a Forza Motorsport-sorozat háza taján, egy hétvégi pletyka gondoskodott róla, hogy legyen min csámcsognia a rajongóknak a következő napokban.

Régóta várjuk már a Forza Motorsport nyolcadik, immár az Xbox Series-konzolok erejéhez igazított epizódját, azonban a Turn 10 - felrúgva a szokásos menetrendet - még mindig nem állt ki a garázsból vele. Hogy változik-e idén a helyzet, azt nem tudjuk, mindenesetre egy hétvégi pletyka gondoskodott róla, hogy beszélhessünk egy keveset az új játékról.

A jelek szerint ugyanis a Forza Motorsport 8 (vagy hívják bárhogy) nem csak PC-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni, hanem Xbox One-ra is, ami minden bizonnyal nagy öröm az előző generációs konzol tulajdonosainak - ugyanakkor pedig meglepő fejlemény, hiszen a játékot generációváltó epizódként harangozták be. Erre a Redditen megjelent, a moderátori csapat által hitelesített képek szolgálnak bizonyítékként, amelyeket tavaly júliusban lőttek az Xbox One-os változatból.

Akárhogy is, mi már nagyon várjuk a visszatérést!

5.
5.
semike
Én örülök!
A sima One X-em szeretni fogja!!!
4.
4.
crytek
Közben meg feltünt újból a storeban a Forza Horizon 1 többen meg is tudták venni azt gyorsan le is szedték..kíváncsi vagyok mi lesz belőle..
3.
3.
Anti4730
Az fasza, mert mar a hetes is joval csunyabb volt sima one/on mint x-en, gondolok peldaul arra hogy az autonak a fejtamlai szogletesek voltak kivulrol nezve meg okadek volt a belso ter kidolgozasa kivulrol nezve stb. Szoval ja hozzak csak xbox one-ra :))
2.
2.
crytek
Sosem értettem mi a sírás oka.

Lefejlesztik Series X-re azt vissza lesz skálázva a cucc Onera. Mivel a rendszer ugyanaz csak a gép erősebb kb semmiből nem tart. 4k helyett 1080p felbontás azt 30 fps és fut is One - n
Még mindig sokkal több one-os user van mint series - es így nyílván nem akarják a nagyobb piacot kukázni
Majd meglátjuk..
1.
1.
Oistrakh01
Na ennyit a nextgen forzarol..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...