Beleleshetünk a Sonic Prime-ba

  • Írta: gorien
  • 2022. május 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén a Netflix is próbát tesz a Sega kék sünijének adaptálásával, méghozzá egy multiverzummal is kokettáló, animációs sorozatban. A Sonic Prime-ot néhány jelenet erejéig elcsíphetjük a streamingszolgáltató friss reklámjában.

Míg a mozikban a Sonic, a sündisznó 2 az előd sikereit is felülmúlja, a Netflix is készül egy saját animációs feldolgozással. A huszonnégy epizódos Sonic Prime-ban Sonic egy különös multiverzumban találja magát, ahol régi barátok és ellenségek alternatív változataival is találkozik, és persze a kék sünin múlik az egész miskulancia megmentése.

A sorozat idén várható, és egész eddig nem is sokat láttunk belőle. A Netflix azonban a héten feldobott egy válogatást a YouTube-ra az animációs alkotásaiból, s a Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles, a Daniel Spellbound és a Kung Fu Panda: Dragon Knight mellett a Sonic Prime-ból is elcsíphetünk néhány jelenetet. Ez remélhetőleg azt jelenti, hogy már egy tisztes előzetes is csőre van töltve valahol a streamingszolgáltató szerverein.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...