Mobilos Gyűrűk Ura-játékot jelentett be az Electronic Arts

  • Írta: gorien
  • 2022. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts hosszú évek után visszatér a Gyűrűk Ura-franchise-hoz. Ezúttal egy ingyenes, mobilos játék fölött fognak bábáskodni, ami a The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth címet viseli majd.

Az Electronic Arts égisze alatt legutoljára 2009-ben jelent meg Gyűrűk Ura-játék, mégpedig a The Lord of the Rings: Conquest, amit a megboldogult Pandemic készített. Most, tizenhárom év után a kiadó ismét visszatér a franchise-hoz: a Middle-Earth Enterprisesszal társulva egy free-to-play mobiljátékot fognak kiadni, a fejlesztő pedig a Star Wars: Galaxy of Heroesért is felelős Capital Games lesz.

A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth címet viselő alkotásról a bejelentés alapján annyit tudunk, hogy J. R. R. Tolkien A Gyűrűk Uráját és A hobbitját fogja alapul venni, ezek univerzumára épül majd a gyűjtögetős szerepjáték. Ikonikus szereplőket, helyszíneket és történeteket láthatunk majd viszont, és legendás ütközetekben vehetünk részt. A bétateszt a nyár folyamán veheti kezdetét.

8.
8.
Ooorky
#7: De én szeretem tolni.
7.
7.
crytek
#6: Ahogy a remasteredek remakek "alap" játékainak 99.9%-át is ... ez most megdöbbentő info volt hallod-e... :) Ne kokszolj...
6.
6.
Ooorky
#5: Látom tisztában vagy a dolgokkal, mivel ezek nagy részét simán meg lehet venni, sőt Age of Mythology kapott egy Extended edition upgrade-t (meg egy egy vérgagyi DLC-t).
5.
5.
crytek
#3: Mert sok a debil cég aki nem mer lépni. Sajnos sok jó címmel rendelkező cégnek rohadtúl nem esik le ami körülveszi őket hogy vannak olyan cégek akik csak a múltból is megtudnak élni azaz a régi dolgaikat adják ki újra..és lám "tarolnak"

Rettentő sok jó cím van amit akkor is szerettek az emberek és újból megvennék őket sokan ,plusz azóta több generáció is felnőtt akik biztos szinten szeretik a stratégiákat.

Nekem ezek tetszenek régről..
Dune széria
Red Alert , C&C összes
LotR Battle for Middle Earth
Empire Earth
Earth 2xxx
Ground Control
Perimeter
Armies of Exigo
Rise of Nations
Age of Mithology - ezek a ms miatt még simán kaphatnak majd egy olyan felújítást mint az age of empire-k
Codename Panzers - ez régi nagy nagy kedvencem thq megvette ezt is így egyszer ez is sorra kerül majd valamilyen újrakiadás vagy remake vagy új rész formájában
Desert Rats vs Afrika Korps
Heroes of Annihilated Empires
Rise and Fall: Civilizations at War
4.
4.
Ooorky
#3: Westwood féle rts-ek sose jöttek be, én inkább Age of Empires vonalon mozogtam, de látszik az rts műfaj döglődésén, hogy AoE2 a mai napig az egyik legnépszerűbb cím, pedig 23. évét tapossa.
3.
3.
Chdz
#1: Az igazi RTS játékok már majdhogynem kihaltak.. KKnD, Düne 2000, TA, TA: Kingdoms, C&C, RA, ilyen játékokat ma már el lehet sajnos felejteni. Lenne rá igény, csak nyomingerek..
2.
2.
markoci555
akkor kb már most borítékolható hogy egy olyan ****t adnak majd ki mint a star wars?
1.
1.
crytek
Ne is pcre amit minden Middle Earth fan vár, minek is azt.. Pedig c&c mintára jöhetne valami remastered vagy bármi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...