Halo Infinite - júliusban bétázik a kooperatív játékmód

  • Írta: gorien
  • 2022. június 8.
  • Korai verzió
Link másolása
A Halo Infinite kooperatív játékmódjának megjelenéséig még sok víz fog lefolyni a Dunán, de a következő hónapban legalább esélyt kapnak a játékosok, hogy maguk próbálják ki.

A Halo Infinite-ből a megjelenéskor számos közönségkedvenc játékmód hiányzott. A 343 Industries dolgozik az ügyön, de lassan jönnek az új tartalmak – májusban indult el végre a multiplayer mód második szezonja, míg a kooperatív játékmódról legutóbb is azt nyilatkozták, hogy jóval odébb van még. Ez a helyzet ugyan nem változott, tehát továbbra is az év második felére várhatjuk, de júliusban legalább esélyünk lesz kipróbálni.

A fejlesztők jelezték, hogy júliusban „elvihetjük egy körre” a Halo Insider programon keresztül. Azt még napra pontosan nem tudjuk, mikor nyílik lehetőség a tesztre, ahogy azt sem, hogy a játék minden platformján lehetséges lesz-e, de regisztrálni addig is lehet.

2.
2.
nemfontos
Én komolyan nem értem hogy mit szüttyögnek ezzel a játékkal. Tengernyi idejük, és pénzük is volt rá. És még mindig nincs félig sem kész. Vicc
Még nagyon új dolgokat sem kellett kitalálni, mert a halo az halo. Megvannak az alap fegyverek, az alap ellenfelek, és a szokásos harcrendszer. Ebből az alapból ilyen hosszú idő után nem tudtak befejezni egy értelmes játékot. Azért ez tényleg... hihetetlen.
1.
1.
Őrnagy
Ne kapkodjatok, srácok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...