Hyenas - multiplayer lövöldével jelentkezik a Creative Assembly

  • Írta: gorien
  • 2022. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Föld elpusztult, a gazdagok kisajátították maguknak a Marsot, az emberiség nagyja pedig a Mocsokban tengődik – egy, az űrben úszó állomáson. A Hiénák csapata azonban nem törődik bele, hogy mások éljenek királyként.

A Total War-játékokról és az Alien: Isolationről ismert Creative Assembly ma megmutatta következő alkotását, ami egy multiplayer lövölde lesz. A Hyenas világában egy csapat mindenre elszánt martalóc a fejébe vette, hogy ott tör borsot alá a marsi gazdagok orra alá, ahol csak tud: mivel azok hatalmas vagyonokat fizetnek az elpusztult Föld popkulturális ikonjaiért (legyen az Rubik-kocka vagy Sonic-kulcstartó), ezért azokat orozzák el elölük.

A meccseket a kincsvadászhajók biztonsági berendezései és őrei ellen fogjuk vívni, de persze mások is lesznek, akik ugyanazt a zsákmányt szemelték ki, mint mi. Mivel az űrben leszünk, olykor zérógravitációban is ökörködhetünk.

A Hyenas már készül az alfatesztjére, de a megjelenés csak 2023-ban várható, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...