Új stúdiót alapítanak a The Last of Us és a Days Gone veteránjai

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A stúdió a Liithos nevet viseli, és az első játékuk címe Ashfall lesz. Elmondásuk szerint ez lesz az első igazi web 3.0-as AAA-játék PC-re, konzolokra és a Hedera hálózatra.

Új AAA-játékfejlesztő stúdiót alapított Michael Mumbauer és John Garvin. Mumbauer korábban 13 évig dolgozott a PlayStation kötelékében, ő volt a Visual Arts Service Group vezetője, és olyan játékokon dolgozott, mint az Uncharted-széria és a The Last of Us. John Garvin pedig a Bend Studio kreatív rendezője és írója volt, ő volt felelős például a PS Vitás Uncharted: Golden Abyss és a Days Gone játékokért. Mumbauer CEO szerepet fog betölteni, míg Garvin íróként és rendezőként fog tevékenykedni a stúdió készülő játékában, mely az Ashfall nevet viseli majd.

Az Ashfallban a játékosoknak a túlélésért kell küzdeniük egy globális felmelegedéstől és titokzatos energiamezők által sújtott kietlen világban, amely egy játékos élményből indul, majd átalakul PvE- és PvP-többjátékos móddá. Garvin elmondása szerint céljuk, hogy egy valóban újgenerációs nyílt világú élményt nyújtsanak, amely az új technológiákkal együttműködve utat nyit majd a felhasználók által generált tartalmak előtt. Ez a kijelentése nyilván az egyre népszerűbb NFT- lázra és kriptovalutákra utalt, ezt erősíti meg a CEO megfogalmazása is: "A blokkláncot egy vasútnak tekintem, a pályaudvar pedig maguk a videojátékok."

5.
5.
xanatos0911
Single rész: fancy tutorial.
4.
4.
crytek
Ajaj.... "amely egyjátékos élményből indul, majd átalakul PvE és PvP többjátékos móddá" Ezt nem tudom elképzelni jelenleg,hogy ez hogy is fog kinézni..
2.
2.
Kopaszpapa
Én a Days Gone után némi fenntartással kezelem a Bend Studio's-hoz is köthető játékokat. Értem, a Sony miért kaszálta el mind a folytatást mind a DLC-ket, ha az Ashfall is hasonló lesz, szerintem garantált a Days Gone méretű interkontinentális pofára esés
1.
1.
Kolompár Tarzan
Mindkét játék tök állat és a Sony elkaszálta a Days Gone DLC-ket és folytatást. Remélem megmutatják, mire képesek független felállásban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...