A Shang-Chi rendezője felelhet a következő Bosszúállók-filmért

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Azt már a Comic-Conon megejtett leleplezés óta tudjuk, hogy az új Bosszúállók-filmeket nem a Russo-testvérek fogják dirigálni, a minap pedig egy pletykát is hallottunk arról, hogy ki léphet a helyükre.

A múlt hétvégi Comic-Conon kiderült, hogy mit tartogat a Marvel filmes univerzumának következő három éve, Kevin Feige-ék ugyanis nemcsak az ötödik fázis filmjeit és sorozatait mutatták be, de ízelítőként megpendítették többek között azt is, hogy a hatodik fázist (és így a The Multiverse Sagát) két Bosszúállók-mozi zárja majd.

Akkor azt is megtudtuk, hogy a legutóbbi két Avengers-filmet (is) jegyző Joe és Anthony Russo már nem térnek vissza rendezőként, a minap pedig arról pletykált a The Hollywood Reporter, hogy a 2025. május 2-án érkező Avengers: The Kang Dynastyt a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája mögött álló Destin Daniel Cretton dirigálja majd.

Crettonnak egyébként keretmegállapodása van a Marvellel, és a jelek szerint jó alaposan meg is szórják majd feladatokkal: a pletykák alapján jön a Shang-Chi folytatása, és a még be nem jelentett Wonder Man-sorozatnál is közreműködik - ehhez jön hozzá az új Bosszúállók.

1.
1.
Ooorky
Még a wikipedia szerint is zuhanóban van az mcu...
Volt egy nagy összefüggő narratíva egy epikus végkifejlettel ahol sok központi karaktert játszó színész kiszállt, aztán most megy a fejés disney módra hátha sikerül még vmit kipumpálni a franchise-ból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...