Rettenetes God of War-másolat kötött ki az Xbox Store-ban

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A War Gods Zeus of Child című játék nincs 1500 forint, de még ez a pénz is sok érte, ráadásul teljesen jogtalanul használja Kratos karakterét főhősként.

Eurogamer bukkant rá a War Gods Zeus of Child című játékra az Xbox Store-ban, amely egy pofátlan God of War-nyúlás, és még az az 1425 forint is sok érte, amibe kerül. A lap újságírója megvette, és kipróbálta az anyagot, hogy nektek ne kelljen:

A szerző szerint a War Gods Zeus of Child egy értéktelen vacak, amelyben a végeláthatatlanul hömpölygő ellenfeleket kell vagdosnunk, amíg meg nem unjuk a játékot, vagy meg nem halunk. A Unityben készült cím technikailag egészen katasztrofális, nincsenek benne hangeffektek és zenék, a főhősnek megtett Kratos-klónhoz pedig még azt az animációt sem készítették el, amit a hátrálás során kellene használnia - ilyenkor simán hátrébb csúszik a karakter.

"De hát az Xbox Store egy ellenőrzött üzlet, ahová csak a Microsoft jóváhagyásával kerülhetnek be a játékok, nem?" Nos, nem egészen: a játék az Xbox Creators Collection részeként jelent meg, aminek a lényege, hogy a kisebb stúdiók vagy akár diákok a szokásos ellenőrzési procedúra nélkül, maguk adhatják ki a fejlesztéseiket. Az eset remekül rávilágít a rendszer hátrányaira, és nem csak a projekt minősége miatt: Kratos engedély nélküli szerepeltetése jogi következményekkel járhat, ami miatt sanszos, hogy nem sokáig marad elérhető a játék.

A Eurogamer egyébként kiderítette, hogy a címet készítő Dolaka csapata egyetlen londoni fejlesztőből áll, aki láthatóan mindent lop, csak a napot nem: a július 27-én megjelent War Gods Zeus of Child után két nappal már ki is adta a következő remekművét, a Dinasaur (sic!) Falling Survivalt, amely egy az egyben a Fall Guys koppintása - azzal a csavarral, hogy a derék zselébab Yoshinak van öltözve benne.

Nem hiszed el, ha nem látod.

10.
10.
Őrnagy
Nekünk xbox-tulajoknak ennyi jut a GoW érzésből. A kicsinek is örülni kell. És el kell keserítsem a Ps-tulajokat : nem, ez nem fog megjelenni ps-re. Soha.
9.
9.
honest guy
Méltó kihívója ennek:
https://store.playstation.com/en-us/product/UP1747-CUSA07311_00-BLACKTIGER000001
https://www.youtube.com/watch?v=keasdaJlzas
:D
8.
8.
Aanash
Jobb mint az eredeti.
Lesz néhány plusz forintja a palinak.
7.
7.
Fata Morgana
#4: Szóval egy ilyen játék miatt, minősíted az egész store-t, mintha csak most történne ilyen először a világon.
Bakker keress egy szakembert és beszéld meg vele a gondjaidat.
6.
6.
Ooorky
Végre xbox játékosok is kaptak igazi ps exkluzív minőségű cuccot. Videó alapján meg se tudnám mondani melyik konzolon tolják.
5.
5.
Nothing
Nekem ezek az ellenséges monszták is ismerősek (Resi Revelations 2. talán).

'Capcom has entered the chat...'
4.
4.
Merőkanál
Számomra szomorú, hogy minden szemét megjelenhet ott elég gáz egy ilyen store ra nézve .Azt sugallja az egész store egy szemét telep ezek szerint az is ....
3.
3.
Kamukaze
Ha lenne benne repeszgránát, vagy rpg némi rongyos fizikával, engem simán elszórakoztatna egy darabig.
2.
2.
markoci555
ha a steamen lenne, nem lenne hír, ott nyüzsögnek az ilyen hulladékok (csak nem lopott karakterrel), de ez xbox, és az a durva, hogy még mindig elérhető, lassan 1 hete
hülyegyerek meg kap majd a nyakába egy pert amire a gatyája is rámegy, és nem Kratos miatt, hanem Yoshi lesz a durvábbik szerintem

vagy még azt tudom elképzelni, valahogy megoldotta, hogy ne lehessen lenyomozni és csak trollkodik, de akkor hova megy a pénz, mert most hogy híre is van, tuti megveszik még páran
1.
1.
Lackooo84
Ez tuti vmi troll játék, de annak zseniális, beszartam a röhögéstől. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...