Frissítve: A Dragon Ball is csatlakozik a Fortnite-hoz

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ha azt hittük, hogy nem crossoverezik újabb híres franchise a Fortnite-tal, akkor nagyot tévedtünk, hamarosan ugyanis a Dragon Ball karakterei is megérkeznek a játékba!

Már megszokhattuk, hogy a Fortnite világában szinte minden ismert franchise-ból találunk valakit, aki képviselteti magát egy skin formájában. Számtalan Marvel-karakter, Pac-ManObi Wan, Kratos, Master Chief, Naruto - csak néhány példa a sokból. Most nagyon úgy tűnik, a skinek felhozatalát fogja erősíteni néhány Dragon Ball-karakter is, legalábbis erre enged következtetni a játék hivatalos Twitter-csatornáján közzétett poszt.

Nem tartalmazott sok információt a bejegyzés, csupán egy képet a Dragon Ballból ismert nagyhatalmú sárkányról, Shenronról, egy kísérőszöveget tőle, valamint egy augusztus 16-i dátumot. Bizonyára azon a napon, azaz jövő hét kedden konkrétabb információkkal tudunk majd szolgálni, addig viszont kénytelenek vagyunk beérni ennyivel. 

Update! Az ígérteknek megfelelően megérkezett a Dragon Ball és Fortnite kollaborációját elhozó frissítés a játékhoz, négy közkedvelt karakter kinézetét ölthetjük mától magunkra a Fortnite-ban. Név szerint Son Goku, Vegeta, Bulma és Beerus bőrébe bújhatunk majd. Egy rövid kedvcsináló videó is érkezett a frissítéshez:

3.
3.
BockÚr
#1: arrol nem is beszélve, hogy valami otvar szarul néznek ki borzalmas
2.
2.
Shadow_Nagylolhih
Pokemon vagy kardokkal Sword art online nem lehetne?
1.
1.
Jarl Balgruuf
Mindig van lejjebb.
Ezekhez a karakterekhez aztán végképp nem illenek a fegyverek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...