Total War: Warhammer III - ismerd meg az Immortal Empires térképét!

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 14.
  • Letöltés
Link másolása
Egészen megdöbbentő, hogy milyen hatalmas az Immortal Empires világtérképe. Ez persze nem véletlen, hiszen a gigászi játékmód egybeolvasztja a teljes Total War: Warhammer-trilógia tartalmait.

Az Immortal Empires minden kétséget elsöprően mutatja be, hogy miért is nevezzük "grand strategynek" a Total War: Warhammer III-hoz hasonló játékokat. A széria szerelmesei régóta vártak rá, augusztus 23-án pedig végre megérkezik a játékmód, amely egy helyen egyesíti a három jókora játékot megélt széria összes tartalmát. Ez 86 legendás lordot 278 frakciót és egy akkora világtérképet jelent, amelyet még körberepülni is egy 13 perces művelet.

Ahhoz persze, hogy kampányt indíthassunk az Immortal Empires térképén, birtokolnunk kell a Total War: Warhammer első, második és harmadik részét is - a játékmód támogatja a korábban megjelent több tucat DLC mindegyikét, ezek jelenléte azonban opcionális. Ha azonban nem akarunk hirtelen nagyon kiköltekezni, de mégis be szeretnénk járni a világot Lustria dzsungeleitől egészen Grand Cathay nagy faláig, akkor ezt megtehetjük egy többjátékos online kampány során, ahol elég, ha csak a host vásárolta meg a teljes trilógiát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...