Negyed órán át pörög a Gungrave G.O.R.E.

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Több mint 18 év kihagyás után idén ősszel újra visszatér a Gungrave-sorozat. A hektikus TPS-t most több mint 15 percen követhetjük.

A Sega és a Red Entertainment sorozata, a Gungrave méltatlanul hosszú ideje hevert a parlagon, idén azonban az Iggymob és a Prime Matter új életet lehel a franchise-ba. Néhány hónap múlva, egész pontosan november 22-én jelenik meg a Gungrave G.O.R.E., melyben a holtak közül visszatérő Grave lőszert nem spórolva bánik el a helyi maffiával.

A játékból egy játszható demó is készült, melyet a Gamescom showfloorján túráztattak meg a fejlesztők, az ebből a buildből készült felvételek pedig most az internetre is utat találtak. Lássuk, milyennek ígérkezik az új epizód!

A Gungrave G.O.R.E. tehát november 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Habár hivatalos megerősítés azóta sem érkezett erről, számos jel utal arra, hogy a játék a megjelenése napján csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához is.

5.
5.
Kamukaze
Kicsit butácska szegény, de a régi idők játékait idézte meg bennem. Nekem anno a SHOGO MAD is kiváló vétel volt és hát attól semm kellett többet várni. (persze egy másik műfaj)
4.
4.
Ganzer
#2: Jaja, nekem pl bejön.
Neked egyszerű a dolog: el kell engedni. :)
3.
3.
szlav
#1: Javítva! Köszi az észrevételt, benéztem a dátumot.
2.
2.
markoci555
biztos sokaknak bejönnek ezek, de nem tudom magam túltenni ilyesmiken, mint 20 méteres 5x saját testsúlyát kitevő kardot viselő anime csaj és társai, mint például itt ez a nemtom mi a hátán (fegyver/koporsó?), ami a karjaihoz van láncolva, le kéne szakadnia a hátának és nem tudna normálisan járni se anélkül hogy a lába állandóan beleütközzön, de úgy táncol és hadonászik mintha ott se lenne, magyarul nulla súlya van az egésznek és nem érződik semmi fizika, aztán le van ügye tudva a legtöbb azzal, hogy "magic"
1.
1.
Shao Kahn
Már elnézést, én úgy tudtam november 22-én jelenik meg. Persze ha elöbb jön, az jó dolog, de dobozosan jön, vagy playstation store-ban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...