Gungrave G.O.R.E. PC

Légy az antihős és kaszálj le mindenkit golyószóród segítségével, aki csak az utadba áll.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november vége már valamivel szellősebbnek ígérkezik játékmegjelenések terén, de azért nincs miért aggódni, így is akad egy-két érdekesség!

November végén sem hagy játék nélkül a Game Pass

A Microsoft bejelentette, hogy november végéig újabb játékok érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába, miközben sajnos sok cím le is kerül a támogatott anyagok listájáról.

Áttekintő előzetesen a Gungrave G.O.R.E

A Gungrave-sorozat hosszú kihagyás után tér vissza a játékosok elé, most pedig egy áttekintő videóban pillanthatunk bele, mire is számíthatunk a Gungrave G.O.R.E-tól.

Frissítve: Elsőnapos Game Pass-játék lesz a Gungrave G.O.R.E.

Úgy tűnik, hamarosan egy újabb meglepetéscímmel bővül az Xbox Game Pass kínálata. A Microsoft hírlevele szerint a Gungrave G.O.R.E. is csatlakozik a havidíjas szolgáltatáshoz.

Negyed órán át pörög a Gungrave G.O.R.E.

Több mint 18 év kihagyás után idén ősszel újra visszatér a Gungrave-sorozat. A hektikus TPS-t most több mint 15 percen követhetjük.

GC 2022: Dátumot és friss kedvcsinálót kapott a Gungrave G.O.R.E.

Régóta csúszik, idén ősszel azonban végre megjelenik a Gungrave G.O.R.E. A Gamescom alkalmából még egy ütős előzetest is kapott az őrült akciójáték.

SGF 2022: Lássuk, milyen bejelentéseket hozott az idei IGN Expo!

Az amerikai IGN idén is készült egy saját eseménnyel a Summer Game Fest apropóján, az IGN Expón pedig több mint negyven játék mutatta meg magát. Lássuk, hogy mi történt!

Először mozgásban a Gungrave G.O.R.E.

A Tokyo Game Show apropóján befutott az idei E3-on beharangozott Gungrave G.O.R.E. első játékmenet-pillanatokat is villantó előzetese, ami nyomatékossá teszi, hogy itt aztán senki sem ússza meg a golyózáport.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

E3 2021: Nézd vissza a Koch Primetime műsorát!

Izgalmas este elé nézünk, hiszen ma tartja az önálló műsorát a Koch Media és annak új kiadói ága, a Prime Matter. A tucatnyi új játék közt olyan címeket láthatunk majd, mint a Payday 3, a King's Bounty II, a Mount & Blade II vagy az új Painkiller.