Visszavonul Masayasu Ito, a PlayStation-konzolok vezető mérnöke

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 6.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Harminchat év kitartó munka után visszavonul a Sony Interactive Entertainment alelnöke és a PlayStation mérnöki vezetője, Masayasu Ito. Az úriembernek köszönhetjük a PS4-et, a PS5-öt és a PS VR-t is.

Masayasu Ito egy életre szóló karriert tudhat maga mögött a Sony zászlaja alatt. Az idén 60 éves japán úriember 1986-ban csatlakozott a Sonyhoz, ahol eleinte autórádiók és hasonló hangszórórendszerek tervezésével foglalkozott, mielőtt 2000-ben átigazolt volna a vállalat konzolos részlegéhez. Itt Ito kulcsfontosságú szerepet játszott a PlayStation 4, a PlayStation 4 Pro, a PlayStation VR, végül pedig a PlayStation 5 tervezésében, hiszen a Sony Interactive Entertainment alelnöke látta el a hardvermérnöki divízió vezetői funkcióit is.

Az ipari veterán idén azonban úgy határozott, hogy a hónap végén végleg szögre akasztja a kabátját és visszavonul (via Bloomberg). A lépés oka igen egyszerű: Ito a korára hivatkozva döntött úgy, hogy átadja a helyét az újabb generációnak. Az úriember helyét a Sony Mobile Communications egykori termékmenedzsere és a SIE jelenlegi alelnöke, Lin Tao veszi át.

5.
5.
zozo76hun
megkoszonnem neki hogy a PS5 a legundoritobb kinezetu konzolom az osszes tobbi kozt... :)
4.
4.
PS4jacksony
#1: Ha körbenézel magyar országon 50-60 éves korosztály le van robbanva vagy ott az alkoholisták országa vagyunk ők nagyon más világ ...
2.
2.
zoli12i
#1: Simán néztem negyvennek a mestert!

Gondolom közre játszik, hogy ázsiában és sok más helyen az étkezésnek visszamenőleg nagy kultúrája van. Nem abban merülnek ki, hogy húst hússal esznek reggel, délben, este és minőségtelen kajából lehetőleg sokat, mint mi. Rákos megbetegedés is kevés van náluk.
Kommunizmusban bele lett nevelve a magyarba, hogy itt zabálni kell ész nélkül (propaganda szinten, nem vicc xd). Aztán az lett az eredmény, hogy mi vagyunk a legelhízottabb nép európában és itt van a legtöbb rákos...
Jó kis tech téma xd
1.
1.
Turoscsusza
Azt is neki koszonhetem hogy a Ps4 prom visit ,mint egy vagasidiszno?
Hiaba takaritom ki 6 havonta es meg a masik fajta coolert is beszereltem, de ugyan ugy feluti a problema a fejet 2 honap utan. Ettol fuggetlenul eleg szep karrier az ove, this man deserve a cookie!
Egyebkent ezek az azsiaik piszok jol oregszenek, egy szep magyar legeny ilyen idos koraban mar alig tud lehajolni a sorhasatol es ez valoszinu nem a hegyke bajusz miatt van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...