HWSW: Soha nem látott nyomás alatt az új iPhone-ok

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 8.
  • Hardver
Link másolása
A tavalyi generációhoz képest nem hoz hatalmas ugrásokat az iPhone 14-széria alapmodellje és Plus-variánsa, a vállalat inkább a high-end Pro és Pro Max esetében szórta bőkezűbben az újításokat - írja a HWSW.

Rendhagyó módon négy új iPhone-t jelentett be az Apple őszi eseményén, az előző évekkel ellentétben azonban a mini variánst már nem kell keresni a sorozatban. Helyét a Plus-kiadás vette át, ami egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy a kicsi marokmobilok egyáltalán nem hozták a várt sikert, az eladási számok kiábrándítóan alakultak.

Elődjéhez hasonlóan az alapmodell 6,1 hüvelykes OLED-kijelzővel érkezik, míg a kicsit nagyobb testvér 6,7 hüvelykes, ez megegyezik az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max méretével. Mindegyik Super Retina XDR-kijelző 1200 nites fényerőséggel, kétmillió az egyhez kontrasztaránnyal, Dolby Vision HDR10-, valamint HLG-támogatással bír.

Ez természetesen csak a bevezető, a teljes bemutatóért irány a HWSW! Ugyanitt az új Apple Watchokról is olvashatsz.

7.
7.
PS4jacksony
Mint ha a tavalyi modelek jelentek volna meg újra kb. Egy apple-tól többet várnék elsők között kéne kiküszöbölniük pl a kilyuggatott kijelzőt mi értelme a kamerasziget tetején lévő vékony kijelzőcsíknak mert ,hogy az semmilyen többlet információt nem ad az 100 % Inkább akkor lett volna még kisebb . Elkérnek majd 1 Milliót de mire ? Forradalmi újítások meg nuku
6.
6.
honest guy
#5: Ugyanez van Mac OS és Windows esetében. Mindkét rendszernek van előnye/hátránya, én mindkettőt csípem.
5.
5.
Ganzer
Nekem általában vagy iphone vagy pixel van. Mindkét rendszernek van előnye/hátránya, én mindkettőt csípem.
4.
4.
Ooorky
3,5 órát voltam iPhone tulaj, egyszerűen egy számomra létfontosságú app App Store-os verziója, mint kiderült, hónapok óta nem működik, be se lehet lépni, így vissza lett adva.

De. Maga a zárt rendszer, kamera, face ID... nagyon tetszett rajta. Akkuval se lett volna baj szerintem, még intenzív app telepítés közben is alig pár %-ot merült, ez nem android, sokkal kevésbé energiapazarló.
3.
3.
Viktor_The_Best
#2: Pl. a tobbszoros zoom-ot nem tudja az iphone, meg mindig csak 3x optikai zoom-ra kepes, a samsung telo joval nagyobb zoomra kepes mint az iphone. Azert hogy tavolabb levo dolgokra is ra lehessen zoom-olni/lefotozni. Na itt lenne hova fejlodni! Meg nagyobb akksit is rakhatnanak meg bele hogy tovabb birja, nem ertem miert nem lehet picit vastagabb telot gyartani es akkor beleferne egy min 6000mAh akku... azt a par mm vastagsagot senki nem veszi eszre!
2.
2.
zoli12i
#1: Engem annyira nem zavar, de az igaz, hogy ennyi idő alatt annyi innováció lehetett volna bennük, hogy eltűnjön.
De mást nem tudok felróni fejlődés terén, mert már annyira csúcsra van járatva az Iphone, hogy fingom nincs mi nagyot tudhatnának a közeljövőben dobbantani.
1.
1.
Jarl Balgruuf
A kijelzőt megtörő kamerasziget 2022ben már végleg egy rossz vicc, főleg ennyiért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...