PS4-re is megjelenik a Resident Evil 4-remake, viszont Xbox One-ra nem

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredetileg ugyan a Capcom azt nyilatkozta, hogy a jövőre megjelenő Resident Evil 4-remake kizárólag újgenerációs konzolokra és PC-re fog érkezni, a mai nap bejelentette, hogy PS4-en is tiszteletét teszi majd a játék.

A Capcom idén júniusban jelentette be, hogy jövőre jelenik meg a Resident Evil 4 remake-je. Ugyan eredetileg kizárólag PC-re, illetve újgenerációs konzolokra érkezett volna a projekt, az idei TGS-en a kiadó elárulta, hogy megvizsgálták annak a lehetőségét, hogy a játékot eljuttassák az előző generációs konzolokra is.

Ez félig sikerült is, hiszen bejelentették, hogy a Resident Evil 4 remake-je PlayStation 4-re is meg fog jelenni - viszont Xbox One-os kiadásra ne számítsunk, ami valószínűleg a hardveres limitációknak tudható be.  A Resident Evil 4 remake-je így PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra fog megjelenni 2023. március 24-én.

27.
27.
JohnSpartan
#18: Pontosan! Tudod mióta várok már egy jó Tenkaichi remaket? Ès az a durva hogy már a 360-as korszakban is adott volt a hardver. 2 generáció óta csak a hulladèkok... Most itt van már a 3. ès most is valami csíra üldözgetős szarral által elő...

Szerencse hogy a Resiknèl egész jó irányba indultak el. Igaz a 3 meg lett vagdosva ès szerintem csak ez az 1 hibája volt annak ellenére amit kapott de ez az èn véleményem.
26.
26.
JohnSpartan
Èn csak annyit kérnék, várnék el a kèszítőktől hogy ne vágjanak ki részeket az alap sztoriból hogy rövidebb legyen mint a 3 esetében. Pont úgy volt jó ahogy annó megcsinálták!
24.
24.
crytek
#23: A grafika nem sokat számít ennyi az egész. Szerinted igen nagyon sokak szerint nem. Ennyi nem több.
23.
23.
Ca$Hman
Crytek: De akkor miért kezdtük azzal a vitát, hogy leszóltam gyenge az xbox one? :D ehhez hogy jött akkor tőled, hogy szarok a mai játékok? Semmi köze hozzá...Tehát csak szerettél volna akkor kicsi figyelmet meg vitát. :) Vagy kiadni a frusztrációd, nemtom.
22.
22.
crytek
#21: "De mégegyszer mondom, ez nem a 4k hibája, meg a 60fps-é"

Ha 10 x írod le akkor se fog változni mivel ezt eddig se mantrázta kb rajtad kívül senki sem. Szóval kb magadat győzködöd :)
Szóval én is még egyszer mondom senki se mondta hogy a fejlettség hibája. Szimplán tömegtermelés megy és a kiadók 90%-a pont leszarja mi is kellene az usernek az a 10% meg a sok kis indie cím akiknek muszáj alkotni hogy pénz álljon a házhoz meg vannak a sony studiói akik még képesek alkotni single player téren.

21.
21.
Ca$Hman
Crytek: De ez nem a fejlettség hibája, hanem hogy már nem alkotói folyamatként, hanem üzletként tekintenek a játékfejlesztésre. Egy játék ami szívvel készül ma, sokkal jobb lehet, mint ami szívvel készült régen. (jó a nosztalgiafaktor miatt nekünk már nem) . Az hogy nem használják ki a lehetőséget a kiadók hanem visszaélnek vele, es sokszor a fejlesztő is, az nem a 4k képes konzolok hibája. Hanem hogy egyrészt nehéz már újat mutatni, másrészt meg tényleg nem szívvel lélekkel készül a game, hanem csak mint egy robotmeló sokszor. De mégegyszer mondom, ez nem a 4k hibája, meg a 60fps-é. Az csak egy hab lehetne a tortán, ha észrevenné magát az ipar. Egyébként meg bocsánat a személyeskedésért, már túltoltam, de tény, hogy a stílusod valamiért irritálja az embereket, engem is, ezen kellene szerintem csak változtatni, nem a személyiségeden. Elő lehetne ugyanezt adni sokkal "jópofábban", lazábban, barátibban is, aki vagy, és akk sztem ha nem is értenek veled egyet, nem rúgdosnának ilyen durván az emberek. De persze te dolgod, csak egy tipp volt.
20.
20.
Nothing
Mostanság pörgetem a HD "remastert", ami eléggé fapados lett - remélhetőleg ez a remake kicsit komolyabb felfogásban készül.
19.
19.
crytek
#18: Pont ez a baj hogyha megnézed a régi játékokat meg a maiakat akkor ma már toronymagasan kevesebb az olyan game mint régen. Nem véletlen hogy sokan nem a mostani xy csúcsgrafikás bármit tolják végig 2-3-4-5szörre hanem a régieket.
Ha megnézel egy régi nagy nevet azon látod kb minden porcikájában hogy az "szívből" készült..nem lehuzásnak nem volt tele dlckkel nem voltak mikroszarságok semmi maszlag szinte csak a pure game. Ma meg nem az a lényeg hogy a játékosok összefossák magukat az élménytől hanem a futószalag meg a tegnapelőttre megérkező dollár 100 milliók minden szarságból..
Ezért mondjuk sokan a szépség csak 28adlagos. Ha nincs mögöttes tartalom ami odaszegez felőlem lehet már fotorealisztika nem fog érdekli a játék ahogy sokan másokat sem.
18.
18.
Ca$Hman
17: ugyanazt mondom mint cryteknek: nem a technikai fejlődés a gond, ugyanannyi kreativitással mint régen, 10* jobb gameket lehetne csinálni, mert a hardver is adott már. Arról nem a grafikai fejlettség tehet ha egy játék szar. Az csak egy fasza plusz.
17.
17.
JohnSpartan
Az a baj hogy manapság már rengeteg az olyan játék ahol már nincs játékélmény! Semmi újat nem tudnak kitalálni, ha meg igen az is olyan hogy az első 10 órában megunom mint a szart mert nem játszok hanem bámulom (itt nem a film szerü játékokra gondolok mert az már egy másik műfaj)! Én szeretem az olyan játékokat ahol a rendszer úgy van felépítve hogy egyszerre egyszerű és látványos is, nah meg nem utolsó sorban nincs megkötve a kezem hogy csak is az x gombot nyomogassam mint egy retardált hanem változatosan használhatom a kontrollert! Itt 1-2 tökéletes példa: Tenkaichi Budokai 3, Tekken, Doom (az új nyilván), Apex legends, Last of us part 2.

Mind1ik játéknál amit felsoróltam a teljes kontrollert hasznosítani kell és nonstop csinálsz valamit! Nem csak nyomod az előre nyilat vagy analogot azt néha rácsapsz az x-re...

A másik meg hogy teljes mértékben kiállok Crytek mellett abban hogy manapság már csak a grafika számít! Nulla innovativitás van a mai gameing világban... Egy indi játék is több játékélménnyel szolgál mint a mostani Assasin Creed dömping! Évről évre kiadják ugyan azt a játékot más skinekkel, helyszínekkel, párbeszéddel azt csókolom! A lényeg hogy minden évben le tudják húzni az embert és ezért tesznek is sokan azzal hogy meg is veszik! Anno a játékok és minden más is úgy lett elkészítve hogy időtálló legyen! A mai tendencia is kihat a játékipparra már hogy minél kevesebb befektetett energiából minél többet szakítsanak! Gratulálok! Ez kell az embereknek! Egyétek is meg!

Ebben az évben 1 új játék ami eddig megfogott és meg is veszek az a Calisto Protocol lesz! A többi szó szerint kuka a szememben! Több remaket mert azt legalább nem tudják annyira elbaszni mert van egy jó alapja!
16.
16.
Aanash
Én örülök annak, ha jön remake, mert inkább a régi játékokhoz nyúlok, vagy az indie vonalon nézek szét, valahogy a mai játékok nagy része nem fog meg, és ha az a régi játék igényesen van újrázva, akkor jöhet.
A Horizon: Forbidden west, a Diveclub, és az Uncharted: the lost legacy kivételek, azok vissza tudták hozni a régi jó érzést.

Viszont mai fejjel nem biztos hogy bírnám a régi, fapadosabb játékmenetet, ezért is örülök az újrázásnak.
15.
15.
Ca$Hman
Azt mondtam, királyak a régi játékok is csak nem fos ronda és archaikus kivitelben. Ergo mindegy régi, új, jó vagy szar játék, az csak javít rajta ha jó a grafika meg az fps, meg smooth az irányítás... Istenem, te direkt vagy ennyire hülye? Persze hogy a játékélmény a fontos, de miért kellene feláldozni a grafikát? Ember, mind a kettő lehet marhajó! Miért zárja ki a kettő egymást? Miért kell kizárja????? Azt a retkes gothicot fújod állandóan, meg fb kozvelemenykutatast ahelyett hogy felfognád, beszűkülten látsz.
14.
14.
crytek
#13: Nem csak én látom így mondom. Ott a facebook tedd ki egy gamer csportba vagy ide a GK-ra... Ja hogy akkor nem lenne már nagy az arc mert a játékélmény nyerne?

Nem mellesleg összevissza beszélsz. Senki se mondta hogy pixeles játékok kellenek.. Én pl kevés olyan kalandcímet tudok említeni akár csúcshiperszuper grafikás akár más ami pl gothic élményt tud nyujtani pedig a gothic 1 megjelenése óta kijött pár kalandcucc..

És ja régen minden jobb volt...mi sem bizonyítja jobban hogy sokan ezekből élnek remastered/remake/ újrakiadások miatt.. De persze a milliárdos cégek is hülyék hogy ezekhez nyúlnak amik jók... Nem is értem miért nem téged kérdeznek :)
13.
13.
Ca$Hman
12: jah, nem is értem, miért nem a darabos, körülményes fos mozgásokat meg harcrendszereket erőltetik mostanában :D Meg azt hogy ne csak rektes pixelhalmot lásson az ember, hanem tényleges részleteket a játék objektumaiból. Igazad van beteg egy világ, eltévelyedtem, bocsasd meg nekem! Meg lehetne amúgy minden 200 ft is pl. Elvégre úgysem kellene sokat költeni doom 1 kinézetű gamekre, ma már fillérekből megcsinálja 2 lelkes kölyök. Okos meglátásaid vannak:)
12.
12.
crytek
#11: Rengeteg remake jött ki.. és mivel remake fullosan más a játékmenet = Sose lesz ugyanaz az élmény.

Ott a Gothic 1 remake-je.. aki tolta a teaserrel mindenlátja hogy nem sok köze van az első részhez semmiben mert azt a régi fapados esetlen harcrendszert pl nem tudod visszadni egy csillivilli engine-el.
Szóval jöhetne gothic 2 remake köze nem lenne a régihez feelingben ez 1000%... Letolnám mivel szeretek játszani,de ha azon múlna a régit is simán elővenném emellett is.

Nem kell semmi dönteni a grafika az csak egy máz semmit nem ad a játékhoz azon kivül hogy azt veszed észre elsőre és vagy szar vagy jó.
11.
11.
Ca$Hman
De miért kellene dönteni?
Mivan ha a Gotic 2-t kiadnák istencsászár grafikával 60fps-el egy új konzolra? Ki ne találd, ne lenne sokkal nagyobb élmény úgy. Én erre értem, es ezért örülök fejlődünk. Mert ami alapból jó még jobb lehet, nem azért mert ami szar, tudják ennyivel "menteni". De te is olyan rohadt makacs maradi kisstílü alak vagy, mint az emberek nagy többsége. (főleg a magyarok) Mit várunk olyan emberektől, akik nem akarnak jót még saját maguknak se bazz.Hanem megmagyarázzák hogy jó ott a szar is. Egy alapból jó játékot, miért ne lenne jobb 4k 60 fps-el fasza graffal nyomni???? Ugyanaz a game lenne ember csak nem folyik ki a szemed, azt meg ki mondta, hogy legyen szar maga a game, tökmindegy, csak legyen szép?
10.
10.
crytek
#9: Nem kell semmit magyarázni. Leírtam, nem minden a grafika ,hidd el sokaknak nem.
Facebookra tolja fel egy szavazást kinek mi számít jobban. Bármibe fogadok veled hogy a játékélmény sokkal előrébb végezni mint a grafika. Sokan a mai napig xbox 360-an tolják és a kedvenceiket csapatják..

9.
9.
Ca$Hman
Az amúgy egész nagylelkű volt tőled, hogy kisorsoltad. Igazából csak azt nem értem, ha van lehetőség valamit szebben és gyorsabban tolni, miért ne számítana? Egy autóban se az a fontos legyen benne masszázsülés meg 409 lóerő, de ha lehet, akkor miért ne? Miért kell beérni kevéssel? Ezt magyarázd el nekem pls.
8.
8.
crytek
#7: Régi szart nem veszek mert minek ha már van új..

Nintendot csak a játékok ocsmánysága miatt hoztam fel egyetlen egy db game érdekel a nintendo létezése óta az a zelda btw de egy db játékért nem adok ki 100 ezret (Anno az sg-n kisorsoltam egy játék kertén belül egy nintendo switchet. A nyertes azt ígérte ha kijön a switch 2 vagy legyen bármi a megnevezése odaadja nekem a régijét. Nos ha ezt valóban megteszi akkor le lesz tolva az az 1 db zelda és megy a switch újra sorsolásra)

Retro konzolokból semmi sem érdekel mivel egy címet se tudok ami érdekelne.
7.
7.
Ca$Hman
Crytek én ezt értem, de akkor mi a bánatért van ps5öd meg series x-ed?? Miért nem egy ezer éves pc-vel, / retro konzollal nyomod? Vagy miért nem egy Nintendoval?

NathanDrake még jó, hogy eszembe juttatja: azért mert arra nincs gamepass xddddd

Azzal viszont egyetértek hogy szart se ér a grafika ha, minden más szar, de én meg azt szeretem, ha minden jó :D Azért nekem egy AC Origins azzal a gyönyörü Egyiptommal
vagy Odyssey azzal a csodaszép göröghonnal nagyobb élmény volt akármilyen faxom 720p nintendos mesevilágnál. Igen, sajna már nem vagyok legbelül sem 7 éves.
6.
6.
crytek
#4: Mindenkori példám:

Gothic 1: Sima régi alap eredeti verzió. Nulla user patch ,grafikai update stb = ocsmány mint a moslék és még csilliárdos géppel se igen fut 2x-fps-el többel mert ilyen a game ilyen volt régen is és ilyen most is..
Viszont amilyen hangulata van inkább tolom végig azt 50x mint pl egy hiper szuper géjtrszinges csúcsgrafikás mai lószart...
Jöhet itt a megvetés meg a nagyarcozás ,de a foscsira nintendonak is milyen már a grafikája? Hányok ,mégis olyan eladásokat produkálnak a játékaik hogy az eszméletlen mivel jó játékok amivel élmény játszani..

A grafika az jó ha szép ,de semmi jelentősége nincs ha a game egy rakás szar unalmas élettelen fos.

5.
5.
NathanDrake
#4 De csak ha jön gamepassre
4.
4.
Ca$Hman
Crytek, meg a suzuki meg az S-Mercedes között sincs különbség ugye? Valamilyen szinten eddig megértettelek, de már értem miért bántanak. Aki ennyire sóher még magához is, meg ennyire igénytelen, az tényleg nem várhat mást, sajnálom :D Remélem képcsöves tv-n nyomod átalakítóval. Jó lesz neked a 480p bőven, nagyapád tv-jén, nem kell ott újat venni.
3.
3.
crytek
#2: Nem a felbontás meg a sebesség a lényeg, hanem a játékélmény. Az meg 20 fps-el és dosos grafikával is van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...