Januárban next-genesedik a Dragon Ball Z: Kakarot

  • Írta: szlav
  • 2022. október 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos dátumot és egy friss előzetest kapott a Dragon Ball Z: Kakarot Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szabott változata. A 60 fps-es sebesség mellett komoly látványbeli változásokra is számíthatunk.

A Bandai Namco még a Tokyo Game Show alkalmával árulta el, hogy újgenerációs kiadás készül a Dragon Ball Z: Kakarothoz, most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor fut be az Xbox Series-konzolokra és PS5-re optimalizált kiadás.

A külön is megjelenő, az Xbox One-os vagy PS4-es verzióról pedig ingyenesen frissíthető update 2023. január 13-án jelenik meg, és ahogy azt már a fenti előzetes is demonstrálta, nem csak a 4K-s felbontással és a 60 fps-es sebességgel újít a frissítés. A rövid összehasonlító klipeken jól látható, hogy az új verzióban mennyivel szebben festenek majd a virágzó rétek vagy a csillogó tavak.

Aki pedig igazán odafigyelt a látottakra, azt is elcsíphette, hogy az előzetes rövid betekintést engedett a DBZ: Kakarot második szezonbérletének tartalmába is. Az első DLC, a Bardock: Alone Against Fate csak az első lesz a bérletben érkező három sztorikiegészítő közül.

1.
1.
hedzsooo
PC-re is anno meg januarban jott ki, emlekszem mennyire megorultem neki az uborkaszezonban. Foleg, hogy remekul is sikerult! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...