Filmes hírek a DC háza tájáról

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Acélember 2, Batman-féle filmes univerzum, Black Adam vs. Superman, Wonder Woman 3, új James-Gunn filmek - jöhetnek?

The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. és a Discovery egyesülése új utakat nyitott meg a DC filmes univerzumának háza táján. Ugyan a teljesen leforgatott Batgirlt elkaszálták, most számos új készülőben lévő projektről rántották le a leplet. Kezdetnek kiderült, hogy James Gunn (Az Öngyilkos Osztag, A galaxis őrzői-filmek) legalább egy új DC-mozin dolgozik, melyről több információ nem derült ki. Producerként Peter Safran (Shazam!, Aquaman) fogja segíteni.

Ezzel még nem ért véget a jó hírek sora. Jelenleg tervben van, hogy folytassák az Acélembert Henry Cavill főszereplésével: producerként Charles Roven fog tevékenykedni rajta, írónak pedig Christopher McQuarrie-t szemelték ki a stúdiónál. Továbbá a Black Adam sikerétől függően az is elképzelhető, hogy Superman és Black Adam is össze fognak csapni egy későbbi filmben. Ezenfelül van egy harmadik tervben lévő Superman-film, melyen J.J. Abrams dolgozik majd, ám ez nem fog szorosan kapcsolódni más DC-projektekhez. 

Batman karakterét sem hagyják majd parlagon, jelenleg Matt Reeves azon dolgozik, hogy folytatást kapjon az idén bemutatott Batman-film Robert Pattinsonnal a főszerepben. Azt már tudjuk hogy készül a Pingvin-sorozat Colin Farrellel a főszerepben, ám a rendezőnek ennél is nagyobb elképzelései vannak a Batman-féle filmes univerzummal kapcsolatban. Állítólag más rendezőkkel tárgyal arról, hogy kibővítsék a Batman világát más filmekkel és sorozatokkal, melyek Gotham hírhedt gonosztevőiről szólnának majd.

Végezetül Csodanő sem maradhat ki, Patty Jenkins már javában dolgozik a harmadik rész forgatókönyvén, míg a The Flash folytatásának forgatókönyve már el is készült David Leslie Johnson-McGoldrick által. Utóbbi természetesen csak akkor kap jelentőséget, ha az első Flash-film is jól fog szerepelni jövőre a mozikban.

6.
6.
n_csacsi
Nem is értem, hogy miért kell csak Wonder womant és Batmant ennyire erőltetni, hogy a 20. rókabőrt is lehúzzuk róluk. Supermant csak azért nem írom, mert ő tényleg megérdemel most már egy új filmet.

Jó lenne végre ha Green Lanternről is készülne film/sorozat, a Zatanna sorozat is érdekelt volna, erre persze elkaszálják...remélem Blue Beetle nem jár úgy majd, mint a varázsló hölgy.
5.
5.
Yanez
#4: Egyetértek és a világszerte olvasható értékelések és kommentek alapján az emberek többsége is ezen a véleményen van. Elégedetlen emberkék mindig mindenhol akadnak, de szerencsére nem ők a mérvadók, úgyhogy én is várom a folytatást!
4.
4.
RangerFox
#1: Szerintem a Pattinsonos Batman a legjobb dolog, ami az utóbbi 10 évben a DC háza táján történt.
3.
3.
markoci555
Egyik se érdekel, ugyan úgy ahogy a marvel se... majd egyszer megnézem az új Batman-t, amire egyedül kíváncsi vagyok, milyenre sikeredett, de sokkal több kedvem van újra elővenni Nolan filmjeit, amit valószínű pár héten belül meg is fogok tenni, Christian Bale miatt, mert eszembe jutott milyen jó színész is, nemsoká valószínű megtámogatom egy jeggyel az Amszterdamot, ha már kaptam egyet ajándékba és ilyen ótvar a felhozatal az év hátralevő részében, hogy ez emelkedik ki, azok közül, amit adnak is itthon
2.
2.
Shao Kahn
Ja, és remélem az a pletyka hazugság, miszerint a Wonder Woman 3 csak 2024-ben jöhet. Mindenesetre legyen olyan jó, mint az első film volt, a második ugyanis igazi hulladék volt.
1.
1.
Shao Kahn
Nem hiszem el hogy tényleg folytatják azt Robert Pattison-os hulladék Batmant, ráadásul elkészítik azt a Pingvines sorozatszemetet. Hát úgy tűnik Hollywood néha elkaszálja a jó filmeket, és folytatja a szemeteket.

Más. Ki lehetne Flash a Flash 2-ben, ha Ezra Millert börtönbe csukják?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...