Még meg sem jelent a The Callisto Protocol, de már a folytatáson gondolkodnak a fejlesztők

Link másolása
Ugyan a The Callisto Protocol csak decemberben fog megjelenni, Glen Schofieldnek már konkrét tervei vannak a folytatással kapcsolatban.

Ugyan a The Callisto Protocol megjelenésére még néhány hetet várnunk kell, a játék rendezője, Glen Schofield már most a folytatásán gondolkodik. Az Inverse-zel folytatott interjú során elismerte, hogy szeretne egyszer új részt készíteni belőle, továbbá ezt a gondolatot fűzte hozzá: "Ugyan a játék teljes élményt nyújt anélkül is, viszont rengeteg ötletünk van arra, hogy mit készítsünk legközelebb. Mindig a következő "nagy dologra" akarok koncentrálni. Még azután is, hogy befejezek egy játékot, már azon gondolkodom, hogy mi legyen a következő."

Akárhogy is, a The Callisto Protocol hivatalosan is aranylemezre került, így már szinte semmi nem állhat a december 2-i megjelenése elé, amikor is elérhetővé válik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Mellesleg nem lesz rövid a játékideje sem, így elleszünk vele addig, míg a készítő korábbi játékának újrázása, a Dead Space-remake megjelenik január 27-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...