Három Marvel-játékra kötött szerződést az Electronic Arts

  • Írta: szlav
  • 2022. október 31.
  • Biznisz
Link másolása
A nemrég bejelentett Vasember-játék csak az első olyan szuperhősös cím lesz a három közül, amelyek felett az Electronic Arts stúdiói bábáskodhatnak.

Egy jó hónappal ezelőtt hoztuk le a hírt, miszerint Iron Man-játékon dolgozik az EA Motive, ekkor azonban még mi sem tudtuk, hogy az Electronic Arts és a Marvel partneri kapcsolata ennél is jóval gyümölcsözőbb lesz. A Bloomberg friss értesülései szerint a játékkiadó szerződést kötött a Marvellel, melynek eredményeképp összesen legalább három új szuperhősös akció-kalandjáték készülhet az EA stúdióinál a következő néhány évben.

Ahogy említettük, az első ilyen játék Vasemberre fókuszál majd, és a Star Wars: Squadrons, illetve a Dead Space-remake fejlesztőcsapata, az EA Motive dolgozik rajta. Ezt a projektet a Marvel's Avengers és a Marvel's Guardians of the Galaxy producere, Olivier Proulx vette a szárnyai alá, és egyelőre annyit tudhatunk róla, hogy egy teljesen új, egyedi történetet mesél majd el egy TPS-nézetű egyjátékos kaland során. Az Insider Gaming pletykái szerint egyébként a játék már játszható állapotban van, és hamarosan már a stúdió belső tesztelői is górcső alá vehetik azt.

Habár korábban egy Fekete Párduc-játékról is pletykáltak, a másik két EA-fejlesztésről jelenleg gyakorlatilag semmi kézzel foghatót nem tudni - még az Iron Man is csupán preprodukciós fázisban van. A Marvel-rajongók számára ugyanakkor mindenképp jó hír, hogy a Disney nem kötötte egyetlen kiadóhoz a nagyobb szuperhősös játékprojektjeit. A Firaxisnál már az utolsó simításokat kapja a Midnight Suns, az Insomniac a Spider-Man 2 és a Wolverine fejlesztésével van elfoglalva, Amy Hennig csapatánál Amerika Kapitány és Fekete Párduc akcióznak, ez pedig csupán a jéghegy csúcsa.

3.
3.
hedzsooo
Akkor a marveles jatekoknal meg csak most jon majd igazan az ideje a DLC-hegyeknek, + platina, gyemant, vagy akar smaragd kiadasnak... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...