Számos Ratchet & Clank-játék tart a PlayStation Plus Premium kínálatába

Link másolása
A széria 20. évfordulója alkalmából számos régebbi Ratchet & Clank-játék tart a PS Plus Premium kínálatába, továbbá a Rift Apart-tulajdonosok is ajándékban részesülnek.

A Sony egy hivatalos blogposztban emlékezett meg a Ratchet & Clank-széria 20. évfordulójáról, a cikkben számos érdekességet olvashatunk, valamint néhány koncepciós rajzot is megnézhetünk. Természetesen a jubileum alkalmából a játékosok is ajándékban részesülnek, hogy együtt ünnepelhessék a franchise sikerét az alkotókkal. 

Először is a mai naptól egy ingyenes frissítés részeként elérhetővé vált a Ratchet & Clank: Rift Apart játékhoz egy csomag, melyben öt, a korábbi részek által ihletett páncél található. Ezen felül november 15-én öt korábbi Ratchet & Clank-játékkal bővül a PlayStation Plus Premium kínálata.

Jelenleg is szerepel a PlayStation Plus Premium kínálatában:

  • Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (PS3)
  • Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (PS3)
  • Ratchet & Clank: All 4 One (PS3)
  • Ratchet & Clank: Full Frontal Assault (PS3)
  • Ratchet & Clank: Into the Nexus (PS3)


November 15-től hozzájuk érkeznek még:

  • Ratchet & Clank (PS3)
  • Ratchet & Clank: Going Commando (PS3)
  • Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (PS3)
  • Ratchet & Clank: Deadlocked (PS3)
  • Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)


Sajnos mivel PS3-as címekről beszélünk, így kénytelenek lesznek az előfizetők a streamelés lehetőségével beérni. Mindazonáltal szép gesztus a fejlesztők részéről, hogy úgy emlékeznek meg a sorozatról, hogy elérhetővé teszik a korábbi, legfontosabb részeket a játékosok számára.

14.
14.
crytek
#13: Nem mindig Gridezek csak halkan mondom (ebből mondjuk szabályosan meg is árt a sok egyszerre) Az elmúlt napokban pl az Uncharted 4, Miles Morales páros pergett le elsőre (Milesba lesz new game+ , uncharted 4-be pedig acsik miatt minimum még 2 végigvitel) + most megy a Knack 1 11.30-ig pörgetni kell a ps-t mert lejár az előfizetés aztán ha nem lesz akciós ps plus megy vissza porosodni
13.
13.
Ca$Hman
Én pont erre értettem, hogy más, valóban élvezetes játékok elől veszi el az időt. De persze a te időd, csak azzal legyél tisztában, hogy olyan lehetőség is van, hogy otthagyod ami szar, és játszol azzal ami élvezetes :D
Hátha esetleg csak nem tudtad, hogy így is lehet csinálni :)
12.
12.
crytek
#11: Nincs olyan hogy idő elcseszés nálam. Az akkor volna ha másból venné el az időmet. Ezerszer mondtam már totál nem érdekel más, ezért a munkán kivüli életem 90%-a képernyő előtt zajlik a maradék 10 meg a hobbi futás és a foci.
Amúgy a gridet 100% hogy nem a szórakoztatásra hozták létre mert akkor nem 7millió futam lenne benne ugyanazon a pár db pályán. :)
11.
11.
Ca$Hman
crytek: hát, te tudod mire cseszed el az időd, de megsúgom az egészséges emberek olyan dolgokra szokták amiket élveznek , vagy amiből pénzt tudnak csinálni. A Grid letolása az számodra melyik? Ha egyik sem, akkor mi értelme? Se nem élvezed, se pénzed nincs belőle,csak az időd megy. Szerinted mi értelme? Csak kérdezem, nincs jogom megmondani mit csinálj, csak érdekel a véleményed arról, mi értelme van tolni azokat a gameket, amiket nem élvezel, ahelyett hogy otthagynád, mert az egy játék, aminek célja a szórakoztatás(LENNE).
10.
10.
crytek
#9: Gridet élvezni? Kb olyan mint az acben csak a térképen szedegetni a felszedhetőket a végtelenségig.
Én ha valamit elkezdek (kivéve ha dark soul jellegű) azt nem hagyom ott, végigviszem. Gridnél sosem értettem mire gondolnak amugy azzal a kb 6db pályával millió futamon keresztül..
9.
9.
Ca$Hman
Értem crytek, de miért játszod ha szar? Az ember nem azért játszik, hogy élvezze?
8.
8.
crytek
#7: Semmit nem befolyásol a hang. Ótvar Grid Legendsben pl ugy szenvedek mert unalmas szar hogy a tv le van némitva (a játéknak nincs hangja) monitoron meg nézem a sorozataimat közben.
De nem kell elemezgetni mindenki saját magának játszik, engem legalábbis pont nem érdekel ki miért hogyan játszik
7.
7.
Ca$Hman
6: A grafika sem, szóval akkor mi érdekel? A játékélmény? Dehát azt befolyásolja a másik kettő, kivéve 1-2 gamet ami pure fun. De egy story alapú jateknal segíti a beleélést, nem? Jó mondjuk ahhoz bele kell élni magad egy játékba és belemélyedni, ha csak mint kötelességet akarod letolni hogy acsimaxold (lásd mancs örjárat) akk végülis teljesen mindegy valóban...
6.
6.
crytek
#5: Gagyikon. Sosem érdekeltek a hangok..
5.
5.
Ca$Hman
Off: Te amúgy milyen hangszórón/fülesen játszol crytek?
4.
4.
crytek
#3: Ami késik nem múlik..
3.
3.
zoli12i
#1: Hála az égnek, hogy nem rakják be! Legalább az ilyen fillérb*szók, mint te nem jutnak hozzá :)
1.
1.
crytek
Még ennyi idő után se teszik bele a legújabb részt pff..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...