Legyél udvarias Japánban, vagy nem lesz konzolod!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Japánban a Nintendo frissítette az általános szerződési feltételeit, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak visszautasíthassák a bunkó játékosokat.

A Nintendo már többször bebizonyította, hogy szereti a játékosait, és hogy bármit megad nekik, amire csak igényük van. Most azonban arról is tanúbizonyságot tett, hogy a saját dolgozóit ugyanennyire megbecsüli! Legalábbis Japánban biztosan. 

A legújabb módosítások az általános szerződési feltételekben tájékoztatják a vásárlókat arról, hogy a konzolok javítását az ügyfélszolgálat bizonyos esetekben visszautasíthatja. A dolgozók szabad kezet kaptak, és ha egy kellemetlenkedő ember próbálja őket abuzálni, akkor megvonhatják tőle a szolgáltatás további lépéseit. 

A Nintendo japán szóvivője azt nyilatkozta, hogy erre már egy ideje szükség volt, mivel számos alkalommal jelentettek az ügyfélszolgálati munkatársak verbális erőszakot, még többször pedig a munkájukat hátráltató szándékos időhúzást (via Kyodo News).

1.
1.
Heldengeist
"A Nintendo már többszö bebizonyította, hogy nagyon szereti a játékosait és hogy bármit megad nekik, amire csak igény van."

Óvatosan a szarkazmussal, online sokszor nem igazán jön át.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...