Overwatch 2 - a csatatérre lép Rammatra

  • Írta: szlav
  • 2022. november 27.
  • Videó
Link másolása
December 6-án veszi kezdetét az Overwatch 2 második szezonja, amely egy új játszható karaktert is hoz magával. Rammatra a szívós tankok sorát erősíti - lássuk, miket tud majd!

A hónap elején már láthattátok Rammatra sztoribemutatóját, a legújabb videó azonban akció közben mutatja be a Null Sector kegyetlen vezetőjét. Az Overwatch 2 legújabb tank karaktere már csak azért is érdekesnek ígérkezik, mert a csatatéren két különböző harci állásban segítheti a társait vagy pusztíthatja el az ellenfeleit. Hagyományos Omnicként pajzsfalakat emelve és távolsági képességekkel használva teszi nehezebbé az ellenség dolgát, a félelmetes Nemezis alakját öltve azonban pusztító új közelharci képességeket kap majd.

Rammatra érkezése egybecseng majd az Overwatch 2 második szezonjának a startjával. Ez december 6-án esedékes, vagyis a Mikulás rengeteg új kozmetikai érdekességet is hoz majd a csatabérleten, azt azonban érdemes kiemelni, hogy ezúttal maga Rammatra is a battle pass egyik (ingyenes) szintjére kerül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...