Assassin's Creed: Valhalla - tudnivalók a The Last Chapter DLC-ről

  • Írta: szlav
  • 2022. november 27.
  • Letöltés
Link másolása
December 6-án megérkezik az Assassin's Creed: Valhalla utolsó fejezete. A legújabb kedvcsinálóból megtudhatjuk, hogyan vághatunk majd bele az ingyenes sztorikiegészítőbe.

A The Last Chapter névre keresztelt ingyenes DLC felteszi a pontot Eivor és az Assassin's Creed: Valhalla történetére. Mivel a játék nem kap New Game+ módot, ez lesz a játék definitív lezárása, és ahogy azt már a címből sejthettük, csakis akkor férhetünk hozzá az utolsó küldetéssorozathoz, ha előtte az alapjáték végére értünk, és elvégeztük a legfőbb tennivalókat.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fő történetszálat követve meg kell hódítanunk Anglia régióit, fel kell göngyölítenünk Odin legendáját, és végeznünk kell az Order of the Ancients összes tagjával - csakis ezek után nyílik meg előttünk a The Last Chapter. Sokak számára jó hír lehet azonban, hogy a fizetős DLC-csomagokat nem kell megvásárolnunk és végigjátszanunk az új frissítéshez, nélkülük is teljesen kerek lesz Eivor története.

Az Assassin's Creed: Valhalla - The Last Chapter december 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A történetcsomag minden platformon ingyenes lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...