Frissítve: PlayStation- és Xbox-konzolokra is megérkezik a Monster Hunter Rise

Link másolása
Kiszivárgott, hogy a Monster Hunter Rise tovább bővítheti platformtárát, sőt valószínű, hogy a nagyszabású Sunbreak bővítés is vele tart majd.

Kiszivárgott, hogy a Nintendo Switch-exkluzívként rajtolt, majd PC-n is bemutatkozott Monster Hunter Rise PlayStation- és Xbox-konzolokra is megjelenhet. A termékeny kiszivárogtató, Tom Henderson Insider Gamingen megjelent értesülései szerint a Capcom 2023. január 20-án hozza el a játékot PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és a Game Pass kínálatába.

A Monster Hunter Rise Sunbreak kiegészítője pedig hamarosan követheti is a játékot, ám ehhez nem jósoltak nekünk konkrét dátumot. Ha a kiszivárgott információk igaznak bizonyulnak, akkor a Capcom hamarosan hivatalosan is meg fogja erősíteni azokat. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Update! Az Xbox-konzolok dashboardján már saját menüpontot kapott a hamarosan érkező Monster Hunter Rise. A játék már előtölthető, január 20-án pedig játszhatóvá válik, többek közt Xbox Game Pass-előfizetéssel is.

3.
3.
Darksiders84
#2: Majd a 4.után valószínűleg elő veszik azokat is.
2.
2.
crytek
Resi 2-3 is jöhetne végre ennyi erővel
1.
1.
Zisten
Háááát jó lenne, ha a kettőt együtt kapnánk. Mert a Rise nagyon gyenge lett tartalmilag. Míg a World és Iceborne simán kitartott 700-700 órát, addig a Rise végére értünk 90 óra alatt. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...