Újabb játékokkal bővül a PS VR2 nyitócímeinek listája

Link másolása
Két, eredetileg PS VR-ra megjelent játék is tiszteletét teszi majd a Sony újgenerációs VR headsetén. A Moss, illetve a folytatása már előrendelhető a PlayStation Store-on.

A Sony egy hónappal ezelőtt jelentette be a PS VR2 megjelenési dátumát, az árát, valamint a nyitócímek listájának egy részét. Azóta persze folyamatosan bővült a játékok listája olyan címekkel, mint például az Altair Breaker, a No Man's Sky, valamint a Kayak VR: Mirage. Most két újabb játék jelent meg a PlayStation Store előrendelési felületén, ezek pedig a Moss, illetve az idén megjelent folytatása, a Moss: Book II.

Mindkét cím az eredeti PS VR-ra jelent meg, később PC-n is tiszteletüket tették a játékok. A Moss ára 8359Ft (PlayStation Plus előfizetéssel 7523Ft), a Moss: Book II-é pedig 9409Ft (PlayStation Plus előfizetéssel 8468Ft). A két játék bundle formájában is megvásárolható, így 13599Ft-ba kerülnek (PlayStation Plus előfizetéssel 12239Ft). A többi nyitócím áraihoz képest szolid árcímkét kaptak. Sajnos hiába rendelkezünk a játék PlayStation VR-változatával, ahhoz, hogy az új headseten is élvezni tudjuk a játékokat, újra meg kell vennünk őket, sem ingyenes upgrade, sem kedvezményben nem részesülnek a már meglévő tulajok.

A PS VR2 2023. február 22-én jelenik meg. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...