TGA 2022: Dátumot kapott a PC-s The Last of Us: Part I

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Fény derült a The Last of Us: Part I PC-s változatának megjelenési dátumára - szerencsére már nem kell sokat várnunk az átiratra!

A The Last of Us: Part I-t már a bejelentésekor beígérték PC-re, már csak az volt a kérdés, hogy mikor jelenik meg a számítógépes átirat: nos, a The Game Awards apropóján kaptunk egy új kedvcsinálót hozzá, amelyből kiderül, hogy a port március 3-án landol a boltokban, méghozzá 60 dolláros áron.

5.
5.
crytek
#3: Egy game ha jó nem az idő dönti el azt.... Sok régi 15+ éves cím van ami max grafikában kopott meg élményben tolni ugyanaz
Fel kellene fogni mindig lesznek 100ezres milliós nagyságrendben olyanok akik nem vesznek se 1 se 5 se 10 játékért konzolt. Ők meg fogják venni ha érdekli őket.
Az meg hogy mit hányszor adnak el az is hűen mutatja ami jó azt viszik tovább és minél többet ki akarnak belőle szedni..lásd pc kiadás ,filmek/sorozatok stb.
Én letoltam ps3-on és most ps5-ön is nem tartom kimagasló játéknak szimplán egy jó játék
3.
3.
Doomsayer
#1: Erre én is kíváncsi leszek, de szerintem nem lesz túl sikeres. 9 éves játékról beszélünk, amire kijön ez a verzió pár hónap híján már 10 éves... Bár ez a tény nem von le abból, hogy jó-e a játék, vagy nem, de a PC-sek sok évig voltak kénytelenek hallgatni, hogy ez milyen egy jó játék és hogy soha nem kapják meg. Hogy ennyi évig hallgatták azt jelenti, hogy nagy részük már réges rég lemondott róla, vagy megnézte youtube-on és az, hogy ilyen hangnemben hallgatták az pedig még a maradék nagy részét is eljuttathatta oda, hogy biztos nem fogja megvenni. PS téren érdekes, hogy hányadik verzió is ez? Volt az eredeti, aztán a remaster most pedig a remake és hát azt sem hiszem, hogy nekik ez most egy azonnal elrohanós és harmadszorra is gondolkozás nélkül megvásárlós legyen. PC-n meg ott vagyunk, hogy "well, az utóbbi 10 év full ellenségessége és a ti orcátok telibe köpése csak vicc volt, de most légyszi: kéne a ti pénzetek is. Úgyhogy itt ez a játék és sem ray tracing, sem semmi nem lesz benne". Ez megint nem tudom, hogy mindenkinél jól fog-e kijönni. HA egy új cucc nem támogatja az új gépeket, akkor az nem egy új cucc és kérdéses a 60€.

Én magam lehet, hogy megnézem, mert a stílust kedvelem, de így, hogy a második része nem a zsánerem ez is csökkenti az esélyeket. Amiért meg elavult a játék, jobb lenne már Xbox-ra, de arra meg nem jelenik meg, szóval nem tudom, talán leárazáson valamikor. De ha erről a címről is kiderül, hogy nem is volt olyan marha jó, mint beszéltek róla, akkor lehet, hogy teljesen kihagyom.
2.
2.
markoci555
eddig kivártam a ps->pc játékos akciókat, de lehet ebből első napos vétel lesz, még azt is le fogom tojni, ha nem lesznek meg a normális pc-s dolgok, mint fov meg egérbeállítások, végső esetben előkapom a kontrollert azt had szóljon
1.
1.
crytek
Elképesztően kíváncsi vagyok az uncharted pc-s "leszereplése" mellett ez fogja e érdekelni az embereket végre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...