A Microsoft PlayStation Plusra is átengedné a Call of Duty-játékokat

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 13.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft Call of Duty-ígérete a Sony-nak 10 évig biztosítaná az Activision játékait, ráadásul magában foglalná a PlayStation Plus-t is.

A Microsoft az utóbbi időben, egy dollármilliárdos nagyságrendekben lezajló macska-egér harc lépéseiként, monumentális ígéreteket tett annak érdekében, hogy fel tudja vásárolni az Activision Blizzardot. Az ígéretek között szerepelt egy, a Sonynak kínált megállapodás, amely szerint a Call of Duty tíz évig elérhető marad a PlayStation konzolokon - ez a megállapodás a legfrissebb hírek szerint akár a PlayStation Plus szolgáltatásában való terjesztés jogait is magában foglalhatta volna.

A Bloomberg szerint a Sony PlayStation játék-előfizetési szolgáltatásán keresztül történő értékesítés jogait a Microsoft korábban a Sonynak tett ajánlata mellett ígérte, azonban a Sony egyelőre nem fogadta el ezt a nagylelkűséget sem, és valószínűleg később sem fogja beadni a derekát. Úgy tűnik, a Microsoftnak ennél is nagyobbat kellene villantaniuk az üzlet megkötéséért cserébe. Emellett, ahogyan azt már korábban közöltük, más problémákba is ütközik a Microsoft az Activision Blizzard King felvásárlásával kapcsolatban. Mit gondoltok, meddig húzhatják még ezt az ügyet?

2.
2.
Zsolesz2086
Micro már lassan azon a szinten vam,hogy mindent megigér,csak menjen végre a felvásárlás.
1.
1.
crytek
A sony a saját szarjait nem akarja ps plusba rakna de majd akkor egy fejős tehenet be fog... MS egyre jobban parázik és már hülyeségeket beszélnek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...