Új játékmóddal érkezik Xbox-konzolokra és Steamre a Sifu

  • Írta: szlav
  • 2022. december 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Hatalmas sikert aratott idén az ázsiai bunyós filmekből ihletet nyerő Sifu, de akad még hódításra váró platform. Márciusban Xbox-konzolokra és Steamre is megjelenik a játék, ráadásul egy új játékmód is érkezik ugyanekkor.

Az idei év egyik legkáprázatosabb sikersztorija a francia Sloclap stúdió verekedős akciójátéka, a Sifu volt - akkorát futott a sztori, hogy már a filmadaptációt is berendelték! Habár a csapat korábban már bizonyított az Absolverrer, a kung fu és más keleti harcművészetek rejtelmeiben elmerülő Sifu új szintre emelte a csapat ígéretes formuláját. Egy baj volt csupán: a játék csak az Epic Games Store-on, PlayStation-konzolokon, később pedig Switchen jelent meg.

Ez jövő tavasszal megváltozik, a fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy márciusban Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PC-n pedig a Steamen is megjelenik a díjnyertes alkotás. Az új portok ráadásul egy új, Arenas néven futó játékmódot is hoznak magukkal - ezt természetesen a többi platfomon is megkapjuk, mégpedig ingyenes frissítés formájában.

4.
4.
rDAVE
#3: A John Wick és a hongkongi akciófilmek között azért van hasonlóság, ilyen formában az előbbi nem is létezne az utóbbi nélkül, de tényleg hülyeség a Sifuval összehasonlítani, mert a kiindulópont (a hongkongi és a koreai filmek) a közös, nem a végtermék. Ráadásul a Sleeping Dogs-ban is kell szórakozóhelyen verekedni, ami a John Wick és Sifu előtt jött, így újságírónak ilyet írni még cikibb, de az a játék is egy szerelmes levél a hongkongi filmeknek...
3.
3.
nemfontos
Olvastam róla egy vicces cikket, ahol azt írták, hogy a sifu olyan mint a John Wick filmek, mert hogy "a filmben is volt olyan jelenet, ahol egy szórakozóhelyen verekednek"... :D Nem akartam elhinni hogy egy komoly(nak szánt) újságcikkben ilyesmit olvasok. Az elmúlt 100 év filmterméséből ezrével lehet olyan akciófilmeket találni (leginkább a hong kong -i termésből), ahol szórakozóhelyen verekednek emberek. (egyébként az ég világon semmi hasonlóság nincs az említett filmmel, legfeljebb egy 5 éves kisfiú szellemi szintjén lehet találni ilyesmit...)

Egyébként nagyon szórakoztató játék, én nemrég vettem meg. Az első végjátszás kb 4 - 10 óra, ügyességtől függően természetesen. Van annyira szórakoztató az egész, hogy utána még nem hagyja ott az ember.
Egy jótanács az újdonsült harcosoknak. Védekezés, elkerülés, hárítás. Ezeket kell jól csinálni. A négyzetet ütögetni semmi értelme, csak gyors vereség lesz az eredménye.
2.
2.
mephi
Ezt a játékot most kaptam meg feleségemtől, eddig valahogy kimaradt. Nagyon beszippantott. :) Az új játékmód kiváló alkalom lesz arra, hogy ismét elővegyem majd.
A filmes változatról nem is tudtam.
1.
1.
hedzsooo
Vagany, nagyon jo jatek akcio kat.-ban, johet az uj jatekmod is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...