Felújított kiadást kap a Sam & Max: The Devil's Playhouse is

  • Írta: szlav
  • 2022. december 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Telltale Games Sam & Max-sorozatának első két évada már megkapta a maga remasterelt változatát, így csak természetes, hogy a The Devil's Playhouse is megújul hamarosan.

Eredetileg 2010-ben jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és iOS-re a Telltale-féle Sam & Max-sorozat harmadik része, a The Devil's Playhouse. A nyomozós kalandjáték, csakúgy, mint a sorozat első két felvonása, már a megjelenésekor sem volt kifejezetten mutatós darab, így egyáltalán nem árt neki a remasterelés. A Skunkape Games csapata két évvel ezelőtt kezdte el a trilógia ráncfelvarrását, 2023-ban pedig végre eljutnak a záróepizódokhoz is.

Habár a fenti teaser leginkább csak a felújított látványból ad némi ízelítőt, azt elkönyvelhetjük, hogy jövőre már PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switchen is megjelenik a Sam & Max: The Devil's Playhouse - reméljük, hogy ezúttal a PlayStation 4-re szabott változat sem késik sokat!

2.
2.
TrishtanAG
#1: Tettek elég energiát bele. Elég szépen húztak a grafikán az engine lehetőségeihez képest, például rákerült egy cel shader réteg, emellett sokszor új kameraállások is vannak.
Ha neked lenne 3 évadnyi játékod, te nem három éven keresztül adnád ki évente évadonként? (így is van mindig 5-6 rész benne)
1.
1.
markoci555
te jó ég... nem néztem meg részletesen mit csináltak a másik 2-vel, hogy tényleg tettek-e bele munkát, de szerintem alap lenne, hogy egyben adják ki az egészet, én azt hittem így is csinálták és csak néztem, hogy ez mi akar lenni?

ha jól emlékszel brutális mennyiségű karakter és helyszín újrahasználás volt, tehát itt is el lehet azt játszani, hogyha megvannak az alapok, lavinaként kész van a nagyja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...