Február végén érkezik a Pokémon: Scarlet & Violet frissítése

Link másolása
A Pokémon: Scarlet & Violet következő nagy frissítése hibajavításokat tartalmaz majd és új funkciókat is ad a játékhoz.

A Pokémon franchise legújabb darabja, a Pokémon: Scarlet & Violet a bugjairól vált igazán híressé, azonban a készítők bejelentették a közelgő nagy frissítést, ami elsősorban kijavítja a hibás részeket. Legalábbis ez derül ki a hivatalos sajtóközleményból, amiben az 1000 pokémon mérföldkő átlépését is ünneplik a fejlesztők. 

Az 1.2-es frissítés részletei azonban egyelőre korlátozottak, a közlemény csupán annyit mond, hogy "hibajavításokat végeznek majd és új funkciókat adnak a játékhoz".

A teljes részleteket valószínűleg egy későbbi időpontban osztják majd meg, de elképzelhető, hogy a Pokémon: Scarlet & Violet 1.2-es frissítése beharangozza a korábban beígért lehetőséget, hogy a játékot összekapcsolják a mobilos Pokémon Go-val.

Ami a beígért "hibajavításokat" illeti, ez bármit jelenthet, de reméljük, hogy a megjelenés óta fennálló komoly teljesítményproblémákat orvosolják. A Nintendo még decemberben elismerte a bugokat, mondván: "Komolyan vesszük a játékosok visszajelzéseit, és dolgozunk a játék javításán".

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...