Végre problémamentesen játszható az Assassin's Creed: Syndicate PS5-ön

Link másolása
Egy idegesítő hiba miatt szinte játszhatatlan volt PlayStation 5-ön az Assassin's Creed: Syndicate. A Ubisoft most orvosolta ezt a problémát.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb PlayStation 4-re megjelent játék gond nélkül futtatható a Sony újgenerációs konzolján is. Azonban mindig vannak kivételek, és sajnos ez alá tartozott sokáig a Ubisoft 2015-ös megjelenésű játéka, az Assassin's Creed: Syndicate is. Az alábbi videóban látható jelenség miatt szinte játszhatatlan volt PlayStation 5-ön, míg PS4-en ehhez hasonló jelenség nem fordult elő, ott gond nélkül lehetett játszani vele.

Jobb később, mint soha elven a Ubisoft nemrég kiadott egy hibajavítást a játékhoz, melynek hála a videóban látható jelenség teljes mértékben megszűnt, így már teljes pompájában élvezhetjük Jacob és Evie kalandjait a viktoriánus London utcáin.

2.
2.
crytek
Szinte játszhatatlan? Akkor ti még hírből se láttatok olyan játékot. Villodzik a textura nagy dolog, ettől még ugyanugy játszható
1.
1.
hedzsooo
PS5 miota van kint, kb. 2 eve? Tippeltem a fenti video alapjan, nem kovetem a konzolos hireket annyira. Mindenesetre ezt a javitast sem siette el a Ubisoft akkor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...