A jövő héten jön a Saints Row fizetős DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 3.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Saints Row rebootjának nem volt éppen sima rajtja, de jó pár hónappal később a készítők elérkezettnek látták az időt az első fizetős DLC kiadására. A The Heist and The Hazardous május 9-én fut be.

A The Heist and The Hazardoust a márciusi frissített ütemterv részeként mutatta be a Volition csapata, ez az első kiegészítő a beígért három körül, amihez a fizetős Expansion Pass birtokában juthatnak hozzá a kitartó rajongó. A hangsúly a "kitartón" van, hiszen az alapjáték startja nem ment simán, a fejlesztők hónapokig tartó hibajavításba kezdtek, hogy a nyitott világú cím végre elfogadható minőségű legyen.

A sztoriról nem tudunk még sokat, annyi biztos, hogy a Szentek édes bosszúra készülnek, miután egy tehetségtelen filmsztár, Chris Hardy duplán keresztbe tesz a Főnöknek.

Azoknak is érdemes visszatérni a játékba, akiket hidegen hagy a DLC, hiszen a május 9-én esedékes premierkor egy ingyenes frissítéssel az új Sunshine Springs kerület is bekerül a játékba. Továbbá átalakul a harc, kapunk fotómódot és sok mást is.

1.
1.
FrankBlack
Erre kíváncsi leszek. Épp most kezdtem el újrajátszani. Hihetetlen jól áll ennek a játéknak az RT. Szinte leolvad a monitor a forróságtól ami a játékban van. A női karakteremnek olyan melege volt, hogy csak egy piros melltartóban rohangált :) Szólt is érte az asszony és ráadott egy ujjatlan felsőt :D ... meg egy nyuszis papucsot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...