Megvan, ki játszhatja Kitanát a Mortal Kombat 2-ben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiderült, ki játszhatja majd Kitanát a mozifilm következő részében: Adeline Rudolph, aki a Netflix Chilling Adventures of Sabrina című sorozatában debütált.

A Mortal Kombat-mozifilm 2021-ben a COVID-19 lezárásainak a világába debütált, azonban így is nagy sikernek örvendett. Emiatt már készül a folytatás: sorra kerülnek napvilágra a kiválasztott színészek. Korábban a Johnny Cage szerepét megkapó Karl Urban került rivaldafénybe, most viszont Kitana karaktere talált gazdára. Adeline Rudolph a szerencsés hölgy, aki a Netflix Chilling Adventures of Sabrina című sorozatában debütált. 

Kitana, aki az 1993-as Mortal Kombat II-ben debütált, az egyik legnépszerűbb karakter a világhírű videójáték-franchise univerzumában. Emiatt a szerepe is nagyon imponáló lehetett a jelentkező színésznőknek. Végül azonban Adeline Rudolph volt a befutó, aki egy hongkongi születésű művésznő, és akinek egyáltalán nem újdonság videójáték-adaptációban szerepelni: részese volt a Netflix 2022-ben debütáló Resident Evil-sorozatának.

A Mortal Kombat 2 egyelőre nem kapott premierdátumot.

2.
2.
Spazz Maticus
Na, csak Kitaná'tták végre...

Elnézést.
Megyek a sarokba.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom a filmet, de mégegyszer megjegyzem, ne legyen a film túlzsúfolt új karakterekkel, és ezáltal gyenge. Nagyon nem tetszik nekem, hogy 4 főgonosz lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...