18 perc gameplay érkezett a Final Fantasy XVI-hoz

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 8.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat várni a sorozat új részének megjelenéséig, de ha még nincs meg hozzá a kellő hangulat, akkor érdemes megnézni az igen vaskos gameplay videót.

A Final Fantasy 16 kapcsán nem ez az első gameplay előzetes, a játék története és világa önmagában is kapott egy külön rövid videót, hogy az önálló State of Playről ne is beszéljünk. Most 18 percen keresztül nézhetjük, ahogy a játék főszereplője kazamatát takarít.

Az időszakos PlayStation 5-exkluzivitás után várható a játék PC-s verziója is, de biztos, hogy nem a közeljövőben. A Final Fantasy XVI június 22-én jelenik meg a Sony konzoljára.

8.
8.
Goofey84
#7: Valóban, ha nem ilyen leereszkedő stílusban fogalmazott volna, akkor elengedtem volna a fülem mellett. Persze hogy megnéztem, mert egy híres franchise és bármikor vehet olyan fordulatot a játék, hogy engem is érdekeljen. Direkt beleírtam, hogy szigorúan magánvélemény, de hiába. Érdekes te érdemben reagáltál rá, pedig szereted a jrpg-t, de így is egyetértettél velem az effektek és hangok kapcsán. Egy fórumon elfér a kulturált kritika is szerintem
7.
7.
FreeKatana
#6: Szerintem kissé magadra vetted, ami a megfogalmazás miatt lehet. Nagyjából annyit takart a dolog, hogy ezek nem neked készülnek, nem te vagy a célközönsége. Nyilván rá kell nézned, hogy ezt megtudd, de általában ezt kapod egy jrpg-től, vagy hova is kell sorolni az újabb FF játékokat.
Vegyünk példának engem: Nem kattingatok az autóversenyzős videókra, mint a Horza, mert úgyis tudom mi fogadna. Aztán így nem is kell fanyalognom (amúgy se) azon, hogy már megint száguldozni, és driftelgetni kell. Utoljára a Burnout 3 tetszett, mert kicsit más volt az átlagnál, és akkoriban még jó zenéket válogattak a soundtrackbe. Mondjuk régen a japán játékok is jobban ki tudtak teljesedni, amikor nagyobb volt a hardveres limitáció.
6.
6.
Goofey84
#5: Talán meg kéne fogadnod a saját tanácsod, mert láthatóan nem bírod a tőled eltérő véleményt
5.
5.
Br1sk
4. átfogalmazom neked értelmesebbre. ha nem érted a fórumozás lényegét ne fórumozz
4.
4.
Goofey84
#2: Hálából tőlem is kapsz egyet: ha nem tetszik mások véleménye ne fórumoz
3.
3.
FreeKatana
#1: Szeretem ezeket a tipikus japán játékokat, de nekem is kifolyik a szemem ettől a sok effekttől. Sose komáltam, mikor ennyire túltolják egy címben. Ízlésesen, mértékkel használva rendben van, mert a kevesebb néha több. Azért a videóban látható szint még egész istenes. Láttál már Eikon csatáról videót? Na ott aztán tényleg nem veszel ki semmit a történésekből.

Az emberi hangok számomra is irritálóak, különösen, amikor hozzám, vagy a közelemben beszélnek.
A játékban viszont egészen oda nem illő színészek vannak. Például Ralph Ineson, akinek annyira karakteres az orgánuma, hogy nem tudok tőle elvonatkoztatni. Teljesen kilóg a képből. Úgy látom kezd rákapni a szinkronizálásra, mert a Diablo IV szinkronjai között is ott van.
2.
2.
Br1sk
pro tipp: ne klikkelj japán játékok videóira
1.
1.
Goofey84
Tudom sokan szeretik ezeket a tipikus japán játékokat, szóval szigorúan a magánvéleményem következik. A világból ki lehet kergetni ezekkel. Az effektektől szinte semmit nem lehet látni az emberi hangok is irritálóak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...