Saints Row - megérkezett Doc Ketchum Gyilkos Cirkusza

  • Írta: szlav
  • 2023. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a 2022-es Saints Row második nagyobbacska DLC-csomagja is. A Doc Ketchum's Murder Circus egy halálos arénával várja vissza a lilapulcsis maffia tökkelütött tagjait.

Habár a Saints Row tavalyi rebootja nem robbant akkorát, mint amekkorát a Volition vagy a Deep Silver szeretett volna, a fejlesztők mégis aktívan dolgoznak az előre megígért kiegészítő tartalmakon. Most végre megérkezett az eszement játék második prémium DLC-je is: a Doc Ketchum's Murder Curcus egy vérgőzös showműsor keretei közt teszi próbára a Saints főnökét.

A fizetős DLC (melyből idén még érkezik egy harmadik is!) mellett kaptunk egy ingyenes frissítést is, amely Boot Hill területeit rázza gatyába némileg. A sziget alaposan átalakul, érkeztek új kozmetikai felszerelések, a Cheats App kibővül 38 új csalással, illetve a melléktevékenységek is átestek némi finomhangoláson.

A Doc Ketchum's Murder Circus DLC-jét augusztusban követi a harmadik, s egyben utolsó prémium bővítmény, az A Song of Dust and Ice. A címből nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg egy Trónok Harca-áthallásos, fantasy-témájú, jó eséllyel LARP-olós csomagot kapunk majd.

2.
2.
Spazz Maticus
#1: XD.
Valami ilyesmi.

Szerettem a régieket, úgyhogy megjelenéskor kipróbáltam ezt a sz@rt, és azóta is a hideg kiráz ha a karaktereire gondok...
1.
1.
Heldengeist
Tehát fizetős DLC-t csináltak a Professor Genki's Super Ethical Reality Climax-ból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...