Távozik a Fable-reboot narratív vezetője

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 17.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Anna Megill keze olyan játékokban volt benne, mint a Death of the Outsider vagy a Control, de a Guild Wars 2-n is dolgozott. Elmondása szerint most új kihívásokra vágyik.

Sok évnyi hallgatás után a júniusi Xbox Games Showcase műsorán láthattuk végre a játék első teljes értékű trailerét, ami már önmagában számos vitát robbantott ki. A játék főszereplő karakterét egyáltalán a játékosok egy bizonyos rétege egyáltalán nem találta szépnek, a fejlesztők pedig a vádakra, hogy egy renderelt átvezetőt láthattunk, azzal reagáltak, hogy a trailer teljes egészében a játék motorjában készült, és a játékmenetet mutatja. Az, hogy e mellé a megjelenés évszáma sem fért bele a bemutatóba, még lesújtóbb.

Most pedig a projekt egyi központi alakja, Anna Megill narratív vezető távozik a Playground Games csapatából. A hírt a hölgy Twitteren jelentette be, oknak viszont nem adott meg konkrétumot, csak hogy új kihívások keresésére van szüksége. Megill eddig olyan címeken dolgozott, mint a Guild Wars 2, a Dishonored-játékok spinoff címén, a Death of the Outsideren és a Remedy Controlján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...