E3 2007: Cliffy B bemutatja a PC-s Gears of Wars-t

  • Írta: felegyi
  • 2007. július 14.
  • Hír
Link másolása
Új videó érkezett a PC-s Gears of Warról, melyben Cliffy B, a játék vezető dizájnere mutatja be az egyébként XP-n is futtatható játékot.
Új videó érkezett a PC-s Gears of Warról, melyben Cliffy B, a játék vezető dizájnere mutatja be az egyébként XP-n is futtatható játékot.


9.
9.
Papucsalatka
Sztem Multi 100% h lesz benne me mé ne lenne a grafika meg oan javulásnak indult az xbox után sztem kifejezhetetlen a boxon szar ezen zsir én igy vélekszem láttam már box on szal csak azert mondom pc re sztem jobban megérni ha grafikát akarunk de a játékélmény az valami felejthetetlen lesz azt a mozgás mehanikát k jo csak egyet hijányolok nem leeht benne mindent vandál modon szét lőőni vagy verni mint a crysis ben de mad rongálni jatszom a crysis-en
8.
8.
Black Dragon
#7

Ha a live nélküli online nem lényeges :)

egyébként kipróbáltam, és vegyes érzések keringtek bennem...

maga a játék egy 'figy, józsi menny oda és lődd ami mozog' kategória, de az élmény óriási

remélem lesz benne multi...

7.
7.
felegyi
Jó lesz ez!Bár grafikailag nem fog lényegesen többet nyújtani az Xbxos verziónál!
6.
6.
Pukhi-zik
user 1 : sztem a msn nek az a jo ha egy gamet megjelentet xre is meg win re is.Persze várnak vele de sztem senki nem vesz egy game miatt xboxot,igy kadják mert ugyem nem nagy munka Xröl Pcre pakolni.
5.
5.
renatodelakancso
Há nem játszott v mi jól a csávó. Különben én már játszottam vele a Media Markt-ban!Nagyon jó játék és ha egyszer odaülsz a játék elé utána má nem nagyon akarod abbahagyni!Szóval nagyon jó Game!
4.
4.
user1
Emlékszem mikor mindenki rajtam nevetett tavaj, hogy a microsoft csak visszatartja a gépe számára ezeket a játékokat, és később pc -re is megjelennek. Most meg itt van a lost planet, és a gears of war is, amik ugyan továbbra is csak szép grafikával felszerelt középszerű arcade lövöldözős programok, viszont aki akar az mostantól pc -n is játszhat velük....
1.
1.
djdonci02
Nagyon várom de az ubisoftnál nincs semmi jó hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...