A következő Gyűrűk Ura-film is csúszni fog

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A lapértesülések szerint a hollywoodi írók sztrájkja miatt a közelgő The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim sem veszi be a mozikat jövő áprilisban, és csak nyolc hónappal később válthatunk jegyek rá.

A Warner Bros. amely alá a New Line-részleg is tartozik, a minap számos filmjének bemutatódátumát halasztotta el. A Dűne második részét 2024-re tolták le, míg a Godzilla x Kong: The New Empire-t pedig 2024 áprilisára. Sajnos ilyen sors vár a közelgő Gyűrűk Ura animációs filmre, a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrimra is.

A Deadline értesülései szerint a film premierje 2024. április 12-ről 2024. december 13-ra tolódott, ami testvérek között is nyolc hónapos késésnek számít. Tolkien univerzumának rajongói szenvedték el talán a legnagyobb érvágást az írók és színészek sztrájkja miatt.

A mozit Kenji Kamiyama rendezi és több mint 15 évvel az eredeti Gyűrűk Ura-trilógia történései előtt játszódnak. Brian Cox szólaltatja meg a főszereplőt, Helm Hammerhandet, aki Rohan királya. Wulf, egy okos és könyörtelen gonosz úr bosszút akar állni apja haláláért, és hirtelen megtámadja Helm népét. Az utolsó hely, ahová menekülhetnek azt később Helm Szurdok néven ismerik majd.

Mirando Otto, aki Eowynt alakította a korábbi filmekben narrátorként tér vissza.

8.
8.
Nate Hope
#6: Akinek ennyi idő és ennyi cikk után is (amikben részletesen leírják, hogy tulajdonképpen mi a probléma) csak annyi jön le, hogy a sztrájkolók pénzéhesek, annak felesleges magyarázni.
7.
7.
Heldengeist
#6: Amilyen filmek és sorozatok az utóbbi időben készültek, nem vennénk észre, ha a forgatókönyv írókat AI-ra cserélnék.
6.
6.
TrishtanAG
#4: Ja, tényleg agyon vannak a statiszták és a forgatókönyvírók fizetve, és ha elbukik a sztrájkjuk, akkor mennyire agyon lesznek fizetve, miután a mujkájukat AI-ra cserélték...
5.
5.
Dante McFarlane
"Több mint 15 évvel az eredeti Gyűrűk Ura-trilógia történései előtt játszódnak."
Pontosabban 183 évvel
4.
4.
Nothing
#3: Már így is gennyesre vannak fizetve, de még több kell. A pofátlan pénzéhségükkel kb. egyedül az állítólag mélyen tisztelt közönséggel csesznek ki. Tényleg becsülendő...
3.
3.
Ghabor76
Azért elég komoly dolgokat értek el a sztrájkkal. Becsülendő! Remélem beérik a munkájuk és Hollywood tényleg egy változáson megy éppen keresztül.
2.
2.
Extol
Animációs filmről van szó. Szerintem külön kéne venni azokat amiket Tolkien írt, eddigi részeket és azokat amiket már mások vagy a ChatGPT írt. Lehetne mondjuk Középfölde krónikái vagy valami, nem Gyűrűk Ura
1.
1.
Shao Kahn
Őszintén sajnálom hogy csúszik, én is nagyon vártam. És kár hogy nem élőszereplős. De ha már animációs, remélem szép animáció lesz, mert ha olyan grafikájú lesz, mint a TMNT mutant mayhem, akkor inkább el se megyek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...