The Lord of the Rings - Gollum PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Egy Gyűrű története, ezúttal Gollam szemszögéből.
1700553600

A Baldur's Gate 3 és a Gollum is kipróbálható a PlayStation Plus Premiumban

Vitán felül áll, hogy a két végletből választott most a Sony, hogy melyik címek kerüljenek be a drágábbik előfizetéshez járó Trial verziók közé. Kérdés persze, hogy mire elég egy-két óra.
1696852800

A ChatGPT írhatta a Gollam-játék bocsánatkérő levelét

Kimondhatjuk, szörnyű bukás lett a The Lord of the Rings: Gollum és a mostani állítások szerint még kellemetlenebb a helyzet, mint azt a játék állapota sejtetni engedte. Egy interjú során kiderült, hogy valószínűleg a bocsánatkérő levél, melyet a fejlesztőcsapat tett közzé, a ChatGPT-vel íródott.
1692975607

A következő Gyűrűk Ura-film is csúszni fog

A lapértesülések szerint a hollywoodi írók sztrájkja miatt a közelgő The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim sem veszi be a mozikat jövő áprilisban, és csak nyolc hónappal később válthatunk jegyek rá.
1691046000

Patch-et kapott a The Lord of the Rings: Gollam

A már elérhető frissítés a PC-s teljesítmény problémák javítását tűzi ki nemes célul, és a megoldottnak vélt hibák listája finoman szólva sem rövid. A patch konzolos verziójáról egyelőre nincs hír.
1688205635

Ennyi volt: nem készít több játékot a The Lord of the Rings: Gollum fejlesztője

Meg lehetett jósolni: a The Lord of the Rings: Gollum hatalmas bukása után a Daedalic Entertainment bejelentette, hogy bezárja a játékfejlesztésért felelős részlegét, és ezentúl csak a kiadásra fókuszál.
1685380819

Brit toplista: Link és Gollam összecsapásában nem volt köszönet

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom új kihívója a The Lord of the Rings: Gollum lehetett volna, de azt mindenki sejtheti, hogy ebből bizony nem lett trónfosztás.
1685115000

A Gollum fejlesztője támogatást kapott egy újabb Gyűrűk Ura-játék elkészítésére

Az új projekt akár 2024 augusztusában el is indulhat, reméljük jobban sikerül majd, mint az elődje!
1685008184

The Lord of the Rings: Gollum teszt

A Nacon és a Daedalic Entertainment csapata úgy döntött, hogy egy olyan játékot hoznak össze, ami tökéletesen passzol Gollum karakteréhez. Ennek megfelelően a játék itt-ott akár jó is lehetett volna, ám végül egy kapzsi, hitvány és szánalmas vergődéssé fajult.
1684735200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten a mennyiségre nem lehet majd panaszkodni, számos olyan cím érkezik, amelyre már nagyon kíváncsiak vagyunk, ráadásul filmek és streamelhető tartalmak terén is izgalmas lesz a hét.
1683532814

Így nézett ki a 2001-es, azóta törölt Gyűrűk ura-játék

Huszonkét évvel ezelőtt a Troika Games egy The Lord of the Rings-játékon dolgozott a Sierra megbizásából. A 2D-s szerepjátékot sajnos idő előtt elkaszálták, de az egyik fejlesztő jóvoltából most belenézhetünk.