The Lord of the Rings - Gollum PC

Az Egy Gyűrű története, ezúttal Gollam szemszögéből.
Típus:

A jelengenerációs konzolokra is jön a Gollam-játék

A Daedalic Entertainment által hegesztett Gyűrűk Ura-játék - amiben ezúttal Gollam kapja a főszerepet -, a bejelentése óta next-gen címként volt hirdetve, nemrég azonban kiderült, hogy nem hagyja ki a jelengenerációs gépeket sem.

Megérkezett az első teaser videó a Gollam-játékhoz

A Daedalic Entertainment kiadta az első teaser trailert a PC-re és next-gen konzolokra készülő The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely egy lopakodós akciójáték lesz a derék Gollam főszereplésével.

Az első képek a The Lord of the Rings - Gollumból

A Daedalic Entertainment által fejlesztett új Gyűrűk Ura-játékról egyelőre fájdalmasan keveset tudunk, most azonban pár új képpel gazdagabbak lettünk, így kaptunk egy rövid bepillantást, hogy milyennek ígérkezik a next-gen cím.

The Lord of the Rings - Gollum - az első részletek

Az Edge magazin legfrissebb száma szállította az első részleteket a Daedalic Entertainment fejlesztésében készülő Gyűrűk Ura-játékról, a The Lord of the Rings - Gollumról. Lássuk őket!

Gyűrűk Ura-játék készül Gollammal a főszerepben

Úgy láthatjuk majd J.R.R. Tolkien legendás fantasy világát, ahogy eddig még soha: az Egy Gyűrű átkától szenvedő Szméagol szemszögéből. A Daedalic Entertainment játéka a tervek szerint 2021-ben érkezhet meg.