The Lord of the Rings - Gollum PC

Az Egy Gyűrű története, ezúttal Gollam szemszögéből.

Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

A Nacon és a Daedalic Entertainment ma nyilvánosságra hozták a készülő The Lord of The Rings: Gollum videójáték megjelenési dátumát. Május végén már ki is próbálhatjuk!

Story traileren a készülő The Lord of the Rings: Gollum

Bár pontosat nem tudni még a játékról, a trailer alapján a Hobbit és A gyűrűk ura közti időszakban fog játszódni, és előtérben lesz a történet. Természetesen a lopakodáson lesz a hangsúly.

Ekkor érkezhet a The Lord of the Rings: Gollum

A Daedalic Entertainment hányattatott sorsú játékának megjelenését számtalanszor halasztották el. Úgy látszik azonban, hogy már nem kell sokat várnunk a megjelenésére.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Hónapokat csúszik a The Lord of the Rings - Gollum

Habár a Daedalic Entertainment már biztosan vélte látni a The Lord of the Rings – Gollum megjelenését, most mégis úgy döntött, hogy szükség van még egy kis időre a rajongókat megillető játékélményhez.

A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!

A Nacon is tart egy bemutatót holnap

A Gollam-játék és az új Test Drive Unlimited is képviselteti majd magát a holnap este esedékes Nacon Connecten.

Szeptemberben érkezik The Lord of the Rings - Gollum

Az után, hogy Bilbó elvette az Egy Gyűrűt, de még az előtt, hogy Frodóhoz csatlakozott volna, Gollam alaposan bejárta Középföldét. A Daedalic Entertainment már készen áll elmesélni ezt a történetet.

A Naconnál kötött ki a Daedalic Entertainment

A Nacon mostanában szorgalmasan vásárolja fel a kisebb stúdiókat, a minap például a Daedalic Entertainment felvásárlását jelentette be. A két cégnek épp fut egy közös projektje, a The Lord of the Rings: Gollum.

TGA 2021: Gollam is beköszönt egy trailer erejéig

A Daedalic Entertainmentnél készülő The Lord of the Rings: Gollum is képviseltette magát a The Game Awardson: gameplay helyett ezúttal egy CG-előzetest kaptunk, ahol Gollam rakja helyre a "gonosz kisz orkockákat".