20 percen keresztül mozog a The Elder Scrolls IV: Oblivion-remake

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A Skyblivion modding csapata a The Elder Scrolls IV: Oblivion-remake-ről egy új videót tett közzé, amiben 20 percnyi játékmenetet mutatnak be.

A rajongói projekt, miszerint modderek újraalkotják a The Elder Scrolls-sorozat egyik ikonikus epizódját, az Obliviont, egyre közelebb kerül a megjelenés pillanatához. Bár 2025 még igencsak messzinek tűnik, amint belepillantunk a frissen nyilvánosságra került gameplay trailerbe, máris közelebbinek érződik. A srácok, akik a Skyblivion névre elkeresztelt projekten dolgoznak, rengeteg dicséretet érdemelnek. A videó az Oblivion egyik legikonikusabb mellékküldetését, a Mazoga the Orc-ot mutatja be. Jó szórakozást hozzá! 

Elmondásuk szerint a modder csapat célja, hogy nosztalgikus hangulatba hozza a The Elder Scrolls-sorozat veterán rajongóit és hogy újabb, fiatalabb játékosokkal is megismertesse a legendás széria élményét!

7.
7.
delphijos
#6: Ez ilyen. Nem feltétlen korfüggő, szóval ez a "mai fiataloknak" ez kell, nem feltétlen igaz, sok embernek nincs ideje / türelme / kedve "szöszölni" egy játékkal, és ebben vannak ezer éve játszó emberek is. Sőt, változik is az ember. A gond inkább az hogy silkgoat kommentjére is reagáljak, hogy más meg nagyon kevés van ma már. Választani se nagyon tud akit meg zavar ha egy jel van a térképen hogy "oda kell menni, azt jól csinálni valamit, de majd mondja a játék hogy mit ha odaértél".
6.
6.
Csoki80
#4: A fallout 3 ig nem játszottam fallouttal, mert nem tudott lekötni. Ugyanígy voltam a Morrowindel is unalmas. A IV és az V viszont nem. Szerintem sokan így vannak vele... Már közel 40 éve játszom úgyhogy nem lehet ráfogni a tiktokra sem ;-)
5.
5.
Lorthirash
#4: Igazad van de a skyrim megint egy szintel tovább ment ami nekem kifejezetten nem tetszett benne soha.
4.
4.
silkgoat
#3: Hat a morrowindhez kepest kb mindegyik le lett butitva. Olyan ez mint a fallout 1-2 es a tobbi fallout viszonya (minusz new vegas, mert az jo).
Ertem en hogy a tiktok fiatalsag szamara jol le kell butittani mindent es gyrssa tenni, de az oblivion es Skyrim vagy a fallout 4 minden csak nem RPG. En ugy szoktam rajuk hivatkozni, mint full 3d-s ARPG-kre, mintha diablok lennenek, csak a diablo cukisaga nelkul :D
3.
3.
Lorthirash
#2: Hát nem tudom én nekem a mai napig a leginkább az oblivion tetszik a Skyrim az nem hozott annyi újdonságot igazából a motor meg a grafika sem fejlődött sokat. Ellenben a spell rendszere le lett kicsit butítva.
2.
2.
silkgoat
Hat a legrosszabb elder scrolls epizodnak nem biztos hogy ertelme van jobb grafikaval :D
Ennel meg az OpenMW is jobb valasztas :D
1.
1.
crytek
Ez annyira nem mozgat meg,majd a Skywind
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...