Már dolgozhatnak a Red Dead Redemption 3-on

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 4.
  • Pletyka
Link másolása
A hír egyelőre csak pletyka szinten létezik, és bár a Take-Two feje is tett utalást arra, hogy folytatódhat a franchise, a rajongók igen szkeptikusak a megjelenést illetően.

A videójáték ipar nem is lenne önmaga, ha nem jutna minden hétre legalább egy meg nem erősített hír. Erre a hétre rögtön kettő is érkezett, az első a Hogwarts Legacy lehetséges folytatásának híre, a második pedig az, hogy már dolgoznak a Red Dead Redemption 3-on. A "hírt" ugyan az a felhasználó posztolta mindkét esetben, azonban amíg a Warner RPG-je kapcsán már-már logikusnak hat, hogy készítik a folytatást, a Red Dead Redemption esetében sokkal komolyan szkepticizmussal fogadták a rajongók a pletykát.

A legtöbben a forrásmegjelölés hiánya miatt kételkednek a poszt valóságtartalmában, mások, akik ha el is hiszik, hogy készülőben van a játék, elkönyvelték, hogy már nem élik meg annak megjelenését. A Take-Two vezetőjének korábbi nyilatkozata alapján jelenleg a GTA VI-on dolgoznak, és nem valószínű, hogy ugyan abban az évtizedben jelenne meg új rész a két legtöbbet termelő franchise-ukból. Attól nem kell tartani, hogy ne készülne el a népszerű western játék harmadik része, az viszont valóban a levegőben lóg, hogy mikor is fog megjelenni.

9.
9.
Grabowsky30+
Marha jó játék volt a 2, de azért nem volt hibátlan. Nekem a lovaglás az nagyon nagyon sok volt benne. Valahogy nem úgy működött, mint a gta-ban autózni. Azoktól a küldetésektől ki voltam, hogy lovagolj el a halál faszára ott beszélj valakivel és utána vissza. De az a világ amit megcsináltak ebben a játékban az lenyűgöző volt.
8.
8.
golyo2
#2: Nos amióta van lehetőség az első részt is pc-n végig játszani, megvolt és így van véleményem mindkét részről, nagyon jók és tény hogy a 2 is belaposodik néha, de sokkal dinamikusabb és összetettebb, mint az első, amit ettől függetlenül szintén nagyon nagyra tartok. Ami szomorú, hogy a 2-ből teljesen kihagyták a Mexikói területet, pedig nagyon nagyot dobott számomra az egyben is.
7.
7.
norbi27
Szerintem is kiváló volt a sztori, Arthur karaktere meg best.
6.
6.
MikeHock
#4: +1 és a legjobb főhőse is :D
5.
5.
#3: Tudod ízlésen nem érdemes vitatkozni :)
Nekem lapos volt és nem jött át a karakter, ami miatt a sztorit is kevésbé élveztem.
De ez nem jelenti azt hogy neked nem lehet best... ;)
4.
4.
Nate Hope
Szerintem messze az RDR2-nek volt a legjobb sztorija a Rockstar-játékok közül.
3.
3.
MikeHock
#2: A FŐHŐS és a SZTORI csalódás????

Húha, mindig rájövök, hogy mennyire különbözőképpen lehet látni dolgokat, de persze nincs ezzel baj. :D
2.
2.
Az 1. az jó volt, a 2. az csalódás. Már persze nem a grafikai megvalósítás, hanem inkább a sztori és a főfős.
Persze ezzel együtt western fan-ként már most várom a 3. részt.
1.
1.
crytek
Akkor lassan ideje lesz végigvinni az elsőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...