A Baldur's Gate 3 és a Gollum is kipróbálható a PlayStation Plus Premiumban

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 21.
  • Hír
Link másolása
Vitán felül áll, hogy a két végletből választott most a Sony, hogy melyik címek kerüljenek be a drágábbik előfizetéshez járó Trial verziók közé. Kérdés persze, hogy mire elég egy-két óra.

A PlayStation Plus előfizetéses csomagok közül egyáltalán nem meglepő módon a legdrágább Premium ad a legtöbbet: az Essential havi "ingyen" játékai mellett az Extra előfizetésnél is bővebb katalógust kínál, ráadásul egy csomó régi címmel is játszhatunk. Szintén az előfizetés részét képezi az úgynevezett Game Trial, amelyek során meghatározott ideig játszhatunk az adott játékkal. Mivel a korlát nem előrehaladáshoz, hanem időhöz kötött, így akár egészen messzire eljuthatunk az adott címben, egy esetleges vásárlás után pedig onnan folytathatjuk, ahol a próbakör véget ért.

Ez eddig nagyon jól hangozhat, például a God of War Ragnarök próbaköre 3 óra, így aki még nem szerezte be és bizonytalan, az egy egészen komoly ízelítőt kaphat abból, hogy mi vár rá a játékban. Ugyanakkor vannak olyan próbakörök, amelyeket nem lehet felvont szemöldök nélkül szemlélni, mint például a Hogwarts Legacy 45 perces (!) Game Trialje.

Most pedig már az év egyik legjobb és az év egyik legrosszabb játéka is megkapta a maga próbakörét. A The Lord of the Rings: Gollum 1, míg a Baldur's Gate 3 egy 2 órás próbakört kapott. Előbbinél valószínűleg elegendő is lesz az az egy óra, hogy rájöjjünk, mennyire voltak jogosak a kritikák, utóbbinál viszont lehet, hogy a tutorialra sem lesz elegendő ez az idő.

3.
3.
memoryman
#2: Game pass elbírja. Várjuk szeretettel.
2.
2.
Seraph
#1: Komolyan van ember akinek az kell?
1.
1.
crytek
Gollum jöhetne végre teljesben is.Bár szerintem ezért se a sony se a ms nem fog fizetni :( Szóval maradt a bundlera várás..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...