Percek alatt elérte a Stormgate Kickstarter-kampánya a kitűzött 100 000 dollárt

  • Írta: osan
  • 2023. december 7.
  • Videó
Link másolása
Az ex-blizzardosok műfajmegváltó RTS-éhez december 5-én létrehoztak egy Kickstarter-kampányt és 100 000 dollárt tűztek ki célnak. Ez 15 perc alatt összejött, jelenleg a cikk írásakor 966 321 dollárnál jár a projekt.

Még 2020-ban alakult meg a Frost Giant Studios olyan nagy nevekkel, mint Tim Campbell (Warcraft 3, StarCraft 2, Wasteland 3) vagy James Anhalt (Diablo 2, Warcraft 3, StarCraft 2, H.O.T.S.) és céljuknak azt az egyszerű gondolatot tűzték ki, hogy a legújabb műfaj meghatározó valós idejű stratégiai játékot hozzák létre PC-re.

A játék fejlesztése jól halad, olyannyira, hogy a fejlesztők elmondása alapján nem is lenne szükség több tőkét bevonni ahhoz, hogy megjelenjen, viszont több rajongó is lemezen szeretné tudni az alkotást, amire már nincs elég apanázs. Így jött a legegyszerűbb megoldás, a Kickstarter:

Létrehoztunk egy igazán különleges gyűjtői kiadást a legdedikáltabb rajongóinknak, de a Stormgate Collector’s Edition legyártása elkötelezettséget igényel, hogy fedezni tudjuk a kiadásokat.” – írta a csapat. Nemcsak gyűjtői kiadásra szánják az eredetileg 100 000 dollárként meghatározott célfinanszírozást, de a béta teszteket is abból szeretnék fedezni, hiszen akkora kereslet van arra is, hogy a csapatnak fejlesztenie kell a hálózat teherbírásán.

Megjelenési dátumunk még nincs a Stormgate-hez, de a Kickstarter-kampányban szereplő béta tesztet 2024 februárjára lőtték be.

2.
2.
markoci555
béta kulcsokat már ki is osztották
1.
1.
crytek
Na single rts ami nem körökre osztott fasza várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...