Exkluzív PGR4 bemutató a World Cyber Games-en

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A World Cyber Games hazai döntőjén a Project Gotham Racing negyedik részének exkluzív bemutatóját is megtekinthetik a látogatók szeptember 2-án.
A Samsung Electronics Magyar Zrt. sajtóközleménye: "A World Cyber Games hazai döntőjének számtalan szórakoztató programja mellett a Bizarre Creations népszerű játéksoroztának, a Project Gotham Racing 4. részének exkluzív bemutatóját is megtekinthetik a látogatók szeptember 2-án a Jövő Házában. A Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek, a Microsoft Magyarországnak, valamint a WCG főszervezőjének, az IDG Hungary Kft.-nek köszönhetően rendkívül színes programok várják a családokat a helyszínen.

A méltán népszerű autósjáték, a Project Gotham Racing sorozat negyedik részének fejlesztéséhez érkezett a Bizarre Creations. A fejlesztők azt ígérik, a hiperrealisztikus grafikájú játékban a jól bevált régiek mellett számtalan új feature-t is kipróbálhatnak majd a rajongók és az új játékosok egyaránt. Azt mindenesetre már most tudhatjuk, hogy az időjárási viszonyokra mind grafikai, mind vezetéstechnikai szempontból nagy hangsúlyt fektetnek, a többit pedig bárki megtudhatja, aki 2007. szeptember 2-án ellátogat a World Cyber Games magyarországi döntőjére, majd az ingyenes belépést követően megtekinti az exkluzív bemutatót. Kis szerencsével talán ki is próbálhatják a várva-várt játékot."
2.
2.
VID993HUN
legalább ide is ír valaki :P:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...