Így állnak most a God of War és a Horizon TV-sorozatok munkálatai

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony egyre több játéktartalmát vinné a TV-k és a mozik képernyőjére. Azt már tudjuk, hogy készül a God of War és a Horizon sorozat, de hogy áll most a projekt? A gyártó képviselője az idei CES-en nyilatkozott róluk.

Tegnap óta tudjuk, hogy mozifilm készül a Sony egyik elhanyagolt IP-jéből, a Gravity Rushból, de a Sony Pictures Television elnöke, Kathrine Pope mesélt egy kicsit a God of War- és a Horizon tévéadaptációnak aktuális helyzetéről is az idei Consumer Electronics Show-n.

"Nagyon örülünk, hogy a két IP-ből készült új projektjeink írása jelenleg is zajlik." - mondta Pope, azaz sínen vannak munkálatok, gőzerővel dolgoznak a forgatókönyveken. Ezen kivül kiemelte még a Twisted Metal sorozatuk 2. évadát is, amely még decemberben kapott zöld utat a gyártótól.

Jelenleg még keveset tudunk a Kratos és Aloy kalandjából készült szériákról, azon kívül, hogy az előbbi az Amazon Prime-ra, utóbbi a Netflixre készül. Se dátumunk, se megerősített névsorunk sincs a stábról, de a történetüket jelenleg papírra vetik, úgyhogy mindenképp bizakodhatunk. A Sony Pictures tévés részlege a The Boys 4. évadán, a Cobra Kai utolsó szezonján is dolgozik, nem beszélve egy teljesen új sorozatról, a Dark Matterről sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...