A Switch utódjára is megjelenhet a Jet Set Radio és a Crazy Taxi rebootja

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 8.
  • Pletyka
Link másolása
A decemberi The Game Awardson leplezték le, hogy a Sega számos klasszikus sorozatát feltámasztja, ezek közül nyilván a Jet Set Radión és a Crazy Taxin akadt fenn a szemöldök leginkább. Egy prominens szivárogtató már hozzávetőleges dátummal is szolgált.

A Midori néven ismert szavahihető szivárogtató korábban számos Sega- és Atlus-címet még a hivatalos bejelentés előtt leleplezett, most azt állítja, hogy az új Jet Set Radio valamikor 2026 folyamán érkezik a boltokba, míg a következő Crazy Taxi egy évre rá, 2027-ben. A tavaly decemberi The Game Awardson derült ki, hogy a Sega hosszú évek óta parlagon heverő sorozatai újult erővel térnek vissza a jövőben.

A jelentés szerint mindkét játék a Nintendo következő generációs konzolján is napvilágot lát, amely több forrás szerint is az idei év második felében jelenik meg. Midori szerint mindkét játék reboot, tehát nem remake lesz.

Ezek alapján a Jet Set Radio egy teljesen új történetet mesél el, illetve új és visszatérő karaktereket is felvonultat majd, míg a Crazy Taxi számos online-elemet is tartalmaz, ahogy arra a korábbi szivárgások már kitértek. A Sega mindkét címe az Unreal Engine 5-öt használja majd.

A Sega tehát tényleg nem viccel, ráadásul nemcsak az öt korábban megerősített frencsájz indul újra, hanem további öt is fejlesztés alatt áll, köztük a Panzer Dragoon, a Neon Genesis Evangelion és a Sakura Wars is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...