A Broken Roads fejlesztői beismerték a hiányosságokat

  • Írta: osan
  • 2024. április 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban megjelent történetközpontú posztapokaliptikus RPG-nek vannak hiányosságai, annak ellenére is, hogy csúszott a játék. Ezt most belátták a fejlesztők és egy X-posztban közölték, ők is tudják, hogy hosszú az út előttük.

Pár napja jelent a Broken Roads, és ugyan ígéretesnek tűnt első blikkre, mégsem felelt meg a felállított elvárásoknak. Ahogy a tesztünkben is olvashatjátok, a műfaj szerelmeseinek megérhet egy próbát, de messze nem elég polírozott a játék ahhoz, hogy mindenkinek lehessen ajánlani. Mint kiderült ezzel tisztában vannak a fejlesztők is.

X-posztban osztották meg, hogy örülnek a pozitív visszajelzéseknek, de tudják, hogy összességében nem azt nyújtották, amit ígértek vagy ami a játékosigény volt, és egy roadmappel biztosítottak minket, hogy még sokáig fognak dolgozni a játékon.

Ahogy láthatjuk április 19-én jön PC-re az első nagyobb frissítés, benne több lesz a harc a játék elején, lehetőséget kapunk a társaink manuális fejlesztésére, a random események minősége is fejlődik, de napirenden van a lokalizációs problémák kijavítása és még sok egyéb is. Május közepére van belőve a következő csomag – a dátumok természetesen nincsenek kőbe vésve.

A Broken Roads április 10-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...